Projecten met impact

Wil jij impact maken met jouw expertise, kennis en ervaring? Het kan bij Visser & Van Baars!

Man met rood haar aan het werk - Visser & Van Baars

Onze professionals aan het woord

Visser & Van Baars werkt samen met opdrachtgevers in verschillende sectoren. Iedere dag zijn onze IT- en dataprofessionals daar aan het werk om het verschil te maken. Impact maken is wat we willen doen.

Wij begeleiden IT- en dataprofessionals in hun zoektocht naar een nieuwe baan of project en adviseren hen bij de stappen in hun carrière. Wij gaan graag duurzame relaties aan die impact hebben. De professionals waar wij mee werken maken ook graag impact en inspireren collega’s en netwerkgenoten met hun kennis en ervaring. Lees hieronder over de verschillende projecten en banen waar de BI, MI, data en analytics professionals het verschil maken.

Geen dag hetzelfde

Technische uitdaging

Bergen aan data

​Ann Neuts was in 2016 zoekende naar een nieuwe baan binnen Business Intelligence. Zij kwam in contact met Visser & Van Baars en kon als freelance Reporting Consultant starten bij Aquafin. “Ik vind vooral de diversiteit in mijn werkzaamheden interessant.”

Lees verder

​Leon Graveland start in 2021 als data engineer
bij Takeaway. “Er zit technische uitdaging in mijn functie. Ik was tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan vooral zoekende naar peers die hetzelfde kunnen en ook enthousiast worden
van de technologie achter data.

Lees verder

Pieter Beyne werkt voor TVH als tableau developer. Hij krijgt veel uitdaging in zijn werk. “Door de hoeveelheid aan data binnen TVH is mijn opdracht een uitdaging. Het is een afwisselende omgeving en ik ben bezig met het ontdekken van nieuwe hoofdstukken binnen de data."

Lees verder

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights