Samenwerken

Visser & Van Baars beschikt over het grootste netwerk van Business Intelligence, Marketing Intelligence en Data & Analytics professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Visser & Van Baars levert professionals uit het grootste BI, MI, AI, data, intelligence en analytics netwerk
Bekijk meer

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Visser & Van Baars? Wij vinden de IT- of dataprofessional die uw organisatie komt versterken. Deze professional kan op een drietal manieren bij u aan de slag gaan.

Kies voor werving & selectie, detachering of interim bij Visser & Van Baars
Werk samen met het netwerk Van Visser & Van Baars
 • Werving & Selectie

  Onze werving & selectie dienstverlening is erop gericht de best passende IT- of dataprofessional te vinden die bij u in vaste dienst treedt.

  Lees meer over werving & selectie

 • Detachering

  Door middel van detachering huurt u op tijdelijke basis IT- of dataprofessional in die in dienst zijn van Visser & Van Baars. Zo heeft uw organisatie snel zeer kundige IT- of dataprofessional ter beschikking als extra versterking of als vervanging voor eigen personeel, zonder dat u deze zelf hoeft aan te nemen.

  Lees meer over detachering

 • Interim

  Met onze interim oplossingen dragen wij met freelance-IT-expertise bij aan projecten binnen elke IT-niche, voor organisaties van klein tot groot. Visser & Van Baars beschikt over het grootste netwerk van interim IT- of dataprofessional.

  Lees meer over Interim​

Waarom Visser & Van Baars?

Onze werkwijze

Meer weten van minder, dat is de kern van onze aanpak. Onze consultants zijn dankzij onze driedubbele niche-focus superspecialisten binnen hun werkveld.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Visser & Van Baars gelooft in de kracht van kennisdeling. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit actief op allerlei manieren.

  LEES MEER >

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matching proces is van onschatbare waarde.

  LEES MEER >

 • Driedubbele niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche-focus'. Elke consultant: werkt voor één niche en één sub-niche brand en is gespecialiseerd in één van de drie diensten.

  LEES MEER >

Laat je adviseren door onze professionals
Neem contact op met Visser & Van Baars
KOM IN CONTACT

Neem contact met ons op

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over onze verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs