Consulting

Snelle en betrouwbare consulting of detachering door Visser & Van Baars

​Consulting als kwalitatieve en snelle oplossing


Het inhuren van een IT- of dataprofessional op detacheringsbasis (consulting) biedt vele voordelen. De professional is in dienst bij Visser & Van Baars en wordt doorlopend gecoacht en ontwikkeld door ons learning & development team en door onze partners op het gebied van vakinhoudelijke IT-opleidingen. De professionals hebben allen gedegen ervaring op marketing intelligence, business intelligence, data governance of analyticsvlak en zijn per direct inzetbaar binnen uw organisatie, voor zolang als nodig is.

Gedurende de looptijd van de opdracht onderhouden wij nauw contact met de professional en zorgen wij ervoor dat hij of zij goed begeleid wordt. De professional blijft bij Visser & Van Baars in dienst. U profiteert zo van de kwaliteiten en vaardigheden van een ervaren professional die hoogopgeleid en getraind is, zonder dat u hoeft om te kijken naar persoonlijke begeleiding, ontwikkeling of administratieve taken.

Zo werken wij

Wij bieden de data en analytics professionals in ons netwerk de mogelijkheid om bij Visser & Van Baars in dienst te treden. We bieden ze aantrekkelijke ontwikkel- en carrièremogelijkheden en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Deze professionals behoren tot de besten in de markt. Middels onze detacheringsconstructie (consulting) kunt u deze professionals inhuren.

Heeft u per direct een data of analytics professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op. 

​​​Door op ‘verstuur’ te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. In het privacy statement kunt u nalezen hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights