IT staffing done differently

Het uitgebreide netwerk van IT-professionals van Visser & Van Baars is de oplossing voor uw IT-behoeften

​Uw interim of werving & selectie vraag

Dankzij onze tien jaar lange ervaring weten wij uw wervingsbehoefte razendsnel om te zetten in een carrièrekans voor een IT- of dataprofessional die op interim basis of in vaste dienst wil werken. Door kundig te doorgronden welke behoefte een organisatie of afdeling heeft en dit te koppelen aan de ambities van de IT- of dataprofessional, gaan wij elke keer voor de beste match.

De Visser & Van Baars staffing teams bemiddelen zowel interim professionals als vaste medewerkers. Elk team is gespecialiseerd in één van de twee dienstverleningen. De afdeling werving & selectie ondersteunt u wanneer er behoefte is om een business intelligence, marketing intelligence, data of analytics professional permanent in dienst te nemen. Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van tijdelijke BI, MI, data of analytics experts. Door de jaren heen hebben wij in deze IT-niches een groot netwerk opgebouwd.

Zo werken wij

Onze gespecialiseerde consultants onderhouden doorlopend contact met de beste specialisten in de markt. Per niche, per sub-niche, en per regio. De driedubbele niche-focus noemen wij dat. Elke professional wordt uitgebreid persoonlijk gesproken om een goede inschatting te kunnen maken van het niveau van de vaardigheden en het type persoonlijkheid. De professional wordt pas bij u voorgesteld als wij verzekerd zijn van het juiste niveau en de persoonlijke match met uw organisatie.

Lees meer

Heeft u per direct een vaste of interim IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

​​

​​Door op ‘verstuur’ te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. In het privacy statement kunt u nalezen hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights