Carrière bij visser & van baars

Jouw IT carrière en ontwikkeling staat centraal bij Visser & Van Baars

Waarom Visser & Van Baars

Wij weten wat een carrière binnen business intelligence, marketing intelligence, data of analytics inhoudt. En vooral wat ervoor nodig is om hierin succesvol te zijn. Iedere carrière is weer anders, onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om op elk moment voor jouw carrière een passend vervolg te bieden.

Visser & Van Baars is onderdeel van Vibe Group, de nummer één IT staffing & consulting organisatie opererend vanuit Nederland, België en Duitsland. Vibe Group heeft het grootste netwerk van IT-professionals binnen de niche markten waarin onze merken actief zijn. Ons doel is ‘creating the future’. De toekomst van de IT arbeidsmarkt, de carrières van professionals, de groei van organisaties.

Wanneer jij kiest voor een carrière bij Vibe Group en Visser & Van Baars, ben je vanaf de eerste dag bezig met het ontwikkelen van jouw loopbaan zoals jij dat wilt. Je krijgt de kans bij te dragen aan unieke opdrachten bij onze opdrachtgevers, maar ook om mee te denken over interne projecten die het verschil maken. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Wij gaan een samenwerking aan voor de lange termijn.

Je zult niet elke dag fysiek naast jouw Vibe collega’s zitten als je op een externe opdracht werkt. Wij doen er wel alles aan om ervoor te zorgen dat je je onderdeel voelt van onze organisatie en cultuur. Zo zijn er regelmatig evaluaties, teambuildingsessies met andere collega’s van Visser & Van Baars en door ons georganiseerde meetups waar we in samenwerking met externe experts kennis delen.

​​Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever juist bredere werkervaring op of is op zoek naar het verbeteren van zijn of haar soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze zorgvuldig opgebouwde netwerk en ervaring met carrières van data en IT-professionals stellen ons in staat een ideale gesprekspartner en carrièrecoach te zijn. Wij zetten ambities om in carrières.

​Lees meer


Ons aanbod

Een steeds groter aantal BI, MI, en data en analytics professionals kiest ervoor om in dienst te treden bij Visser & Van Baars in plaats van een vaste of interim baan te vinden via Visser & Van Baars. Zij kiezen voor een carrière bij de marktleider in de sector. Bij ons wordt je intensief en persoonlijk begeleid gedurende je gehele loopbaan. Ons uitgebreide netwerk biedt alle kansen die je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.

Lees meer


Lifelong learning

Kennisdeling en levenslang leren staan centraal bij Visser & Van Baars. Zo organiseren wij maandelijks vanuit ‘The BI, MI, Data & Analytics network’, meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je collega`s, vakgenoten en specialisten ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere IT-professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Visser & Van Baars hechten wij grote waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze organisatiewaarden zijn Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Authenticiteit en Plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights