Carrière mogelijkheden

Til je carrière in Business Intelligence, Managent Information en data en analytics naar een hoger niveau. Maak gebruik van het uitgebreide en actuele netwerk van Visser & Van Baars.

Maak carrière in Business Intelligence, Managent Information, data en analytics
Bekijk meer

Kijk welke carrière bij jou past

Wat past bij jou? Een carrière op het gebied van data en analytics, BI of MI? Kies de carrière die bij je past. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, zoals vaste, interim- of detacheringsbasis.

 • Kies voor een interim opdracht

  We onderhouden intensief contact met jou als interim professional en zijn zo in staat om jouw behoeften perfect te matchen met de juiste interim opdracht. Hierbij kijken we niet alleen naar de inhoud van de opdracht, maar ook naar de looptijd, het tarief en het type opdrachtgever dat bij jou past.

  Lees meer

  Vrouw op kantoor achter laptop - Visser & Van Baars
 • Kies voor detachering (consulting)

  Als je kiest voor detachering bij Visser & Van Baars, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de BI, MI, data & analytics niche. Je doet brede ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Vrouw op kantoor achter laptop - Visser & Van Baars
 • Kies voor werving en selectie

  Jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan dienen als basis voor onze zoektocht naar jouw ideale werkgever. We bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, geven oprechte feedback en adviseren je over salarisonderhandeling.

  Lees meer

  Kies voor IT-detachering bij Visser & Van Baars
WAT WE DOEN

Onze expertises

Wij geloven in de kracht van specialiseren. Alles weten van minder. De consultants van Visser & Van Baars focussen zich enkel op sub-niches binnen de data & analytics markt. Lees hier meer over de carrièrekansen binnen deze vakgebieden.

WAT PROFESSIONALS ZEGGEN

 • "Het fijne aan het contact met Visser & Van Baars vond ik de open communicatie. Ik kreeg altijd onmiddellijk een reactie.”
  Ann Neuts

  Ann Neuts

  Data Reporting Specialist

 • “Het leuke aan mijn opdracht was de combinatie tussen enerzijds rapportages produceren en anderzijds eindgebruikers training geven in de technologie waar zij mee aan de slag gaan.” 
  Pieter Beyne

  Pieter Beyne

  Tableau Developer

 • "Op een maandag kreeg ik contact Visser & Van Baars. Er was direct een klik. Op donderdag kon ik al beginnen bij een opdrachtgever."
  Patrick van Mol

  Patrick van Mol

  Webfocus Consultant

Kies voor het grootste BI, MI, artificial intelligence, data, en analytics netwerk Van Nederland
IT-professionals bij Visser & Van Baars

ONS AANBOD

Nieuwe vacatures

Filter op

Overleg met koffie - Visser & Van Baars
Overleg met koffie - Visser & Van Baars

NEEM CONTACT OP

Geef jouw carrière een boost

Neem vandaag nog contact op en word onderdeel van het grootste BI, MI, en data & analytics netwerk. Onze consultants adviseren je graag.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs