Carrière mogelijkheden

Maak gebruik van ons uitgebreide actuele netwerk van organisaties en van de mogelijkheden die dit biedt en til jouw carrière binnen BI, MI, data of analytics naar een hoger niveau. Neem direct contact op met onze gespecialiseerde consultants.

Overleg op kantoor - Visser & Van Baars
Bekijk meer

WELKE CARRIÈRE PAST BIJ JOU?

Visser & Van Baars biedt data en analytics carrières op vaste, interim- en detacheringsbasis(consulting). Onze ambitie is dat jij de carrière kiest die bij je past. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

 • Kies voor een interim opdracht

  We onderhouden intensief contact met jou als interim professional en zijn zo in staat om jouw behoeften perfect te matchen met de juiste interim opdracht. Hierbij kijken we niet alleen naar de inhoud van de opdracht, maar ook naar de looptijd, het tarief en het type opdrachtgever dat bij jou past.

  LEes meer

  Vrouw op kantoor achter laptop - Visser & Van Baars
 • Kies voor detachering (consulting)

  Als je kiest voor detachering bij Visser & Van Baars, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de BI, MI, data & analytics niche. Je doet brede ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Man op kantoor achter bureau - Visser & Van Baars
 • Kies voor werving en selectie

  Jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan dienen als basis voor onze zoektocht naar jouw ideale werkgever. We bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, geven oprechte feedback en adviseren je over salarisonderhandeling.

  Lees meer

  Vrouw op kantoor denkt na - Visser & Van Baars

WAT PROFESSIONALS ZEGGEN

 • "Het fijne aan het contact met Visser & Van Baars vond ik de open communicatie. Ik kreeg altijd onmiddellijk een reactie.”
  Ann Neuts

  Ann Neuts

  Data Reporting Specialist

 • “Het leuke aan mijn opdracht was de combinatie tussen enerzijds rapportages produceren en anderzijds eindgebruikers training geven in de technologie waar zij mee aan de slag gaan.” 
  Pieter Beyne

  Pieter Beyne

  Tableau Developer

 • "Op een maandag kreeg ik contact Visser & Van Baars. Er was direct een klik. Op donderdag kon ik al beginnen bij een opdrachtgever."
  Patrick van Mol

  Patrick van Mol

  Webfocus Consultant

Aktetas kantoor - Visser & Van Baars
Man in pak met laptop - Visser & Van Baars

ONS AANBOD

Nieuwe vacatures

Filter op

Overleg met koffie - Visser & Van Baars
Man in pak belt op kantoor - Visser & Van Baars

NEEM CONTACT OP

Geef jouw carrière een boost

Neem vandaag nog contact op en word onderdeel van het grootste BI, MI, data en analytics netwerk. Onze consultants adviseren je graag.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs