Werkwijze

Overleg op kantoor - Visser & Van Baars

Ervaren professionals voor u opgeleid


Onze consulting teams leggen hun focus op het spreken, ontwikkelen en binden van de beste IT- en dataspecialisten in de markt. Zodra deze specialisten bij ons in dienst zijn, worden zij onderdeel van de unieke Visser & Van Baars cultuur en start een intensieve samenwerking. De professionals krijgen een ontwikkeltraject en carrièreplan op maat en nemen actief deel aan onze kennissessies. Het niveau van de specialisten is hoog en onderlinge kennisdeling vinden wij van grote waarde. Wij bieden onze werknemers de mogelijkheid om met elkaar innovatieve projecten en ideeën die binnen onze eigen organisatie spelen aan te pakken, om zo innovatief denken en handelen te stimuleren.

Onze consultants gaan met u als opdrachtgever in gesprek over de uitdagingen waar u tegenaan loopt en welke behoeftes er binnen uw organisatie zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij goed inschatten welke professional het beste bij u past. Dankzij de warme relaties die zij met onze eigen data- en analytics professionals onderhouden, kunnen zij snel de juiste match maken.

Heeft u per direct een behoefte aan een ervaren professional die u vandaag nog op detacheringsbasis aan uw organisatie kunt verbinden (consulting), neem dan direct contact met ons op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights