Werkwijze

Onze werkwijze voorziet u projectmatig of vast van IT professionals

​De beste IT-specialist voor u opgeleid


Onze consulting teams leggen hun focus op het spreken, ontwikkelen en binden van de beste IT-specialisten in de markt. Zodra deze specialisten bij ons in dienst zijn, worden zij onderdeel van de unieke Visser & Van Baars cultuur en start een intensieve samenwerking. De professionals krijgen een ontwikkeltraject en carrièreplan op maat en nemen actief deel aan onze kennissessies. Het niveau van de specialisten is hoog en onderlinge kennisdeling vinden wij van grote waarde. Ook bieden wij de IT-professionals de mogelijkheid om met elkaar innovatieve projecten en ideeën die binnen onze eigen organisatie spelen aan te pakken, om zo innovatief denken en handelen te stimuleren.

Onze consultants gaan met u als opdrachtgever in gesprek over de uitdagingen waar u tegenaan loopt en welke behoeftes er binnen uw organisatie zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij goed inschatten welke professional het beste bij u past. Dankzij de warme relaties die zij met onze eigen IT-professionals onderhouden, kunnen zij snel de juiste match maken.

Doordat wij veel aandacht besteden aan de werving en selectie van onze eigen medewerkers, is ons verloop laag. Bij Visser & Van Baars staan het belang en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Wij bieden trainingen aan consultants, zodat zij op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen. Door deze werkwijze kunnen wij een gedegen gesprekspartner zijn voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Heeft u per direct behoefte aan een ervaren professional die u vandaag nog op detacheringsbasis aan uw organisatie kunt verbinden (consulting), neem dan direct contact met ons op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights