Terug naar Blogs
Blog Img

Vibe Group opent nieuw kantoor in Rotterdam

Vibe Group, moederbedrijf van Visser & Van Baars zet een volgende stap op de Nederlandse IT staffing & consulting markt en opent op 11 april een kantoor in het FIRST-gebouw aan het Weena in Rotterdam. 

Tweede locatie in Nederland

Het openen van een tweede kantoor in Nederland en specifiek in Rotterdam is een strategische en logische keuze. Het biedt de kans om dichterbij opdrachtgever en kandidaat te zijn. Het Rijnmondgebied is bovendien een belangrijke motor van de Nederlandse economie en ontwikkelt zich snel als één van de top drie IT-steden in Nederland. Veel van onze huidige klanten in de informatietechnologie zijn hier aanwezig. Kortom, met het oog op verdere expansie vormen Vibe Group en Rotterdam de ideale match.

De perfecte match

Martijn Goudswaard staat sinds eind 2022 aan het roer van Vibe Group Nederland. De geboren Rotterdammer is blij met de uitbreiding. “Vibe Group is geen standaard IT staffing & consulting organisatie. Als je bij ons de vloer op loopt voel je direct een unieke atmosfeer. Eentje waarin iedereen net dat stapje extra zet om te zorgen voor een perfecte match tussen organisatie en professional. Hier wordt hard gewerkt door specialisten met een winnaarsmentaliteit. Bij onze cultuur hoort een werkplek met dezelfde ‘Vibe’. Deze hebben we gevonden in het First-gebouw direct tegenover Centraal Station, een kantoor dat qua uitstraling en locatie past bij Vibe! “, aldus Goudswaard. 

Klaar voor de toekomst

Over de toekomst is Goudswaard duidelijk en vol vertrouwen: “We staan pas aan het begin van een tijdperk. Ik kijk ernaar uit om vanaf deze nieuwe locatie onze opdrachtgevers nog beter te bedienen”.