Data Engineering

Data engineering is het automatiseren van datastromen en processen binnen organisaties
Bekijk meer
Data Engineering

​Kies voor Data Engineering

In een wereld waar steeds meer data beschikbaar komt, wordt de rol van data engineer steeds belangrijker voor bedrijven. Het is daarom 1 van de meest besproken functie profielen van het moment. Wij vinden het wel belangrijk om onderscheidt te maken tussen de verschillende data engineering profielen. Zo zijn er data engineers waar het zwaartepunt meer op software ontwikkeling ligt, bij de ander meer op cloud infrastructuur of juiste het beheer van het datawarehouse. Hieronder een kort overzicht van de verschillende profielen die wij zoeken:

 

  • Big Data Engineer (AWS/GCP/Azure)

  • Lead Data Engineer

  • BI Engineer (Azure/SQL)

  • Data Engineering Manager

  • Data Engineering Consultant

  • ML Ops Engineer

Overige sub-niches

Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de Visser & Van Baars consultants de IT- en data arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar ervaren governance professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières binnen onze eigen organisatie, of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere expertises hebben wij carrièremogelijkheden. Lees meer via onderstaande links:

Neem contact op met de specialisten van Visser & Van Baars
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Visser & Van Baars

Kom in contact

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en bijbehorende carrièrekansen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact op

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs