Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar een IT-professional en wilt u een vacature aanmelden bij Visser & Van Baars? Wij beschikken over het grootste netwerk van professionals binnen de IT-branche.

Vacatures in Business intelligence, Management Information, AI, data, intelligence en analytics

​Ik zoek een data professional

De krapte op de IT-arbeidsmarkt blijft onverminderd groot. De ontwikkelingen op het gebied van IT en data gaan snel en de aanwas van talent vanuit hogescholen en universiteiten is te minimaal om de behoefte aan gespecialiseerde IT’ers van bedrijven op lange termijn te kunnen vervullen.

Visser & Van Baars is dé specialist in staffing & consulting van business intelligence, marketing intelligence, data governance en analytics professionals. Sinds de oprichting in 2011, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een sterk netwerk van specialisten binnen deze niches. Dankzij de warme relaties die wij met onze IT- en dataprofessionals onderhouden, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de best passende professional voor uw organisatie te vinden. Of dat nu op vaste, tijdelijke of detacheringsbasis (consulting) is. Lees hier meer over onze specialismen.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, zij kennen de IT-arbeidsmarkt als geen ander en weten wat voor ontwikkelingen en trends actueel zijn. Zo zijn zij een hoogwaardige gesprekspartner voor u en uw teams en zijn zij in staat om goed in te schatten welke professional het best bij uw uitdaging, project en organisatie past.

Onze USP’s:
  • Driedubbele niche focus

  • Sterk netwerk

  • Community builders

  • Persoonlijk contact

Heeft u per direct een IT of dataprofessional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

​​​Door op ‘verstuur’ te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. In het privacy statement kunt u nalezen hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights