Onze diensten

Wil je starten als IT- of dataprofessional bij Visser & Van Baars? Zet dan je ambitie om in een passende carrière. Bekijk onze diensten en kom met ons in contact!

Visser & Van Baars is gespecialiseerd in IT-detachering, consulting en search & selectie

​Dit is wat wij doen

Elke carrière is uniek. Ambities omzetten in carrières, dat is wat wij doen. De manier waarop wij werken is voor iedereen verschillend. Elke contractvorm is anders en kan wel of niet bij jouw situatie passen. Onze gespecialiseerde consultants adviseren je graag over de verschillende contractvormen die er zijn. Ben je nu freelancer en wil je liever in vaste dient of juist andersom? Wij bieden carrière advies op maat en begeleiden je, welke stap of weg je ook kiest. Dus hoe werk jij het liefst? In vaste dienst, freelance of wil jij op projectbasis gedetacheerd worden? Lees hier meer.

Kies voor interim

Visser & Van Baars beschikt over een ervaren team dat interim professionals snel aan een passend project helpt. Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke ervaren IT- of dataprofessional.

Bekijk de vacatures

​Kies voor detachering (consulting)

Een steeds groter aantal IT- en dataprofessionals kiest voor een carrière bij Visser & Van Baars. Wij bieden je een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Geniet van de voordelen van een vaste baan en de variatie aan opdrachten.

Bekijk de vacatures

​Kies voor werving & selectie

Visser & Van Baars weet welke vacatures er in de data en analytics markt vacant zijn. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever.

Bekijk de vacatures

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièremogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights