Onze diensten

Wil je starten als IT- of dataprofessional bij Visser & Van Baars? Zet dan je ambitie om in een passende carrière. Bekijk onze diensten en kom met ons in contact!

Man achter laptop - Visser & Van Baars

Ambities omzetten in carrières

Elke carrière is uniek. Ambities omzetten in carrières, dat is wat wij doen. Via welke contractvorm dat gaat, maakt voor ons niets uit. Als het maar bij jouw situatie en wensen past. Onze gespecialiseerde consultants adviseren je graag over de verschillende contractvormen die er zijn. Ben je nu freelancer en wil je liever in vaste dient of juist andersom? Wil je starten als IT- of dataprofessional bij Visser & Van Baars om over een paar jaar als zelfstandige aan de slag te gaan? Alles kan. Wij bieden carrièreadvies op maat en begeleiden je gedurende je loopbaan. Onze unieke propositie en verschillende diensten bieden vele mogelijkheden.


Kies voor interim

Visser & Van Baars beschikt over een ervaren team dat interim professionals snel aan een passend project helpt. Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke ervaren IT- of dataprofessional.

Bekijk de vacatures


Kies voor detachering (consulting)

Een steeds groter aantal IT- en dataprofessionals kiest voor een carrière bij Visser & Van Baars. Wij bieden je een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Geniet van de voordelen van een vaste baan en de variatie aan opdrachten.

Bekijk de vacatures

Kies voor werving & selectie

Visser & Van Baars weet welke vacatures er in de data en analytics markt vacant zijn. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever.

Bekijk de vacatures

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièremogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights