Project Takeaway

Visser & Van Baars BI project bij Takeaway
Bekijk meer

Technische uitdaging

Leon Graveland start in 2021 als data engineer bij Takeaway. “Er zit technische uitdaging in mijn functie. Ik was tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan vooral zoekende naar peers die hetzelfde kunnen en ook enthousiast worden van de technologie achter data. Die heb ik bij Takeaway gevonden.”

De opdracht ​

Takeaway is bekend als een van de grootste maaltijdbezorgdiensten in de wereld. Leon gaat zich bezighouden met slimme en datagedreven oplossingen. “Takeway is een digitaal bedrijf. Ik kan echt met technologie op een hoog niveau gaan werken. Daarnaast vind ik het leuk dat ik ga bijdragen aan duidelijke business toepassingen. Ik zet niet alleen een infrastructuur neer, en daarna is het klaar. Ik help mee aan blije klanten.”

De baan bij Takeaway is voor Leon zijn tweede baan, hiervoor heeft hij in een soortgelijke functie bij EY gewerkt. Hij hoopt bij Takeaway bij te leren op bepaalde technische vlakken. “Ik zal bij Takeaway veel gaan leren over best practices op het gebied van big data.”

Eerder werd Leon al benaderd door Visser & Van Baars, toen was het voor hem nog niet het juiste moment. “Ik heb toen gevraagd of ze een half jaar later weer contact konden opnemen. Dat hebben ze uiteindelijk ook gedaan. Ik vond het heel prettig dat ik de ruimte kreeg.”

Data engineering via Visser & Van Baars
IT consulting en interim opdrachten bij Visser & Van Baars

De procedure

Tijdens de sollicitatieprocedure werd Leon uitgebreid bijgestaan door een staffing consultant van Visser & Van Baars. “Ik had voordat ik de sollicitatiegesprekken inging, het gevoel dat ik goed werd voorbereid. Er werd duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten tijdens de gehele procedure.”

Leon werd gevraagd om zijn technische vaardigheden te tonen. “Ik moest een data engineering vraagstuk oplossen, ik moest een data pipeline maken van a tot z. Visser & Van Baars heeft mij vooraf verteld dat ik rekening moest houden met een pittige case. Uiteindelijk is dat allemaal goed gegaan en was voor de onderhandeling aan de kant van Visser & Van Baars al duidelijk wat mijn wensen waren omtrent arbeidsvoorwaarden. ​

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Dankzij onze driedubbele niche-focus kunnen wij gericht zoeken naar geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de specialisten Van Visser & Van Baars
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Visser & Van Baars
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek