Project TVH

Visser & Van Baars Business Intelligence project bij TVH
Bekijk meer

Bergen aan data

Pieter Beyne werkt voor TVH als tableau developer. “Door de hoeveelheid aan data binnen TVH is mijn opdracht een uitdaging. Het is een afwisselende omgeving en ik ben bezig met het ontdekken van nieuwe hoofdstukken binnen de data."

De opdracht

Het Vlaamse bedrijf richt zich op de verhuur van heftrucks en de verkoop van heftruckonderdelen. Pieter: “Ik heb een concrete opdracht gekregen vanuit TVH. Zij werkten met een verouderd datasysteem. Alle bestaande rapportages moesten overgezet worden van Clickview naar Tableau. Ik ben aangenomen om te helpen met de rapportages en om interne medewerkers van TVH te trainen om te werken met het nieuwe systeem.”

Pieter heeft zich geen moment een buitenstaander gevoeld binnen zijn team. “Ik kreeg support van de mensen van TVH. Ik kon daardoor ook direct efficiënt aan de slag. We praten over een uitgebreide data-omgeving. TVH is een groot bedrijf, met een nog grotere batch aan data. Al die data moest verwerkt worden binnen de juiste tijdspanne, dat was een interessante challenge. Ook omdat er change management bij kwam kijken, ik moest mensen aanleren hoe zij efficiënt met dit nieuwe systeem hun werk kunnen doen.”

Tableau developing via Visser & Van Baars
Interim IT opdrachten bij Visser & Van Baars

Bereikbare opdrachtgevers

Pieter geeft aan dat hij veel waarde hecht aan de vibe van TVH. “Het is een groot bedrijf, maar het voelt alsof je bij een kleinere firma werkt. De communicatielijnen zijn allemaal heel helder.”

De tableau developer denkt dat hij zonder de hulp van Visser & Van Baars niet bij zijn huidige opdrachtgever had kunnen starten. “Daar zit echt de toegevoegde waarde voor mij. Bij TVH zou ik als losse freelancer niet zomaar binnenkomen. Visser en Van Baars heeft een groot netwerk en zo kom je op plekken waar je alleen niet zou komen.”

Tijdens de sollicitatieprocedure werd Pieter uitgebreid bijgestaan door Visser & Van Baars. “Er werd kalm uitgelegd wat ik kon verwachten van de gesprekken. Daarnaast merkte ik dat het kennisniveau van de staffing consultants hoog is. Ze weten waar ze over praten en kennen de verschillende tools van mijn vakgebied ook.”

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Danzij onze driedubbele niche-focus kunnen wij gericht zoeken naar geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de specialisten Van Visser & Van Baars
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Visser & Van Baars
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek