Project Aquafin

Visser & Van Baars business intelligence project bij Aquafin
Bekijk meer

Geen dag hetzelfde

Ann Neuts was in 2016 zoekende naar een nieuwe baan binnen business intelligence. Zij kwam in contact met Visser & Van Baars en kon als freelance reporting consultant starten bij Aquafin. “Ik vind vooral de diversiteit in mijn werkzaamheden interessant.”

De opdracht ​

Aquafin is verantwoordelijk voor de financiering, bouw en infrastructuur van waterzuiveringsinstallaties in Vlaanderen. Neuts: “Ik heb tijdens mijn periode bij Aquafin veel diverse werkzaamheden mogen verrichten op het vlak van data reporting.”

In de jaren dat Ann bij het bedrijf heeft gewerkt, heeft zij bij meerdere takken van het bedrijf haar vaardigheden kunnen inzetten. “Bij de IT-afdeling ben ik hoofdzakelijk bezig geweest met het maken van datamodellen. Daar heb ik later ook support op gegeven. Daarnaast ben ik ook een periode bezig geweest met het opleveren van rapportages.”

Later heeft Ann zich meer georiënteerd op business gerelateerde vraagstukken. “Ik werkte nauw samen met de afdeling finance als data reporting specialist. Ik keek samen met de business welke rapporten er benodigd waren voor een goede bedrijfsvoering. Ik heb die rapporten gemaakt en bood ondersteuning aan collega’s.

Data reporting via Visser & Van Baars
Freelance IT opdrachten bij Visser & Van Baars

Na de opdracht

Eind 2020 kreeg Ann te horen dat haar opdracht bij Aquafin, tot haar spijt, niet verlengd zou worden. “Dit vond ik jammer. Wat mij een fijn gevoel gaf is dat ik in dezelfde week dat ik gehoord had dat ik geen verlenging zou krijgen, ik drie keer gebeld ben door Visser & Van Baars. Dat waren drie concrete voorstellen voor vervolgopdrachten."

Tijdens haar eerder zoektocht kwam Ann voor het eerst in aanraking met de consultants van Visser & Van Baars. “Vier jaar geleden wilde ik op zoek naar een nieuw project. Visser & Van Baars was voor mij toen nog redelijk onbekend. Uiteindelijk zijn we in gesprek gegaan en ik moet zeggen dat ik geen seconde spijt heb gehad van onze samenwerking.”

Ann vervolgt: Visser & Van Baars is meer dan alleen een ‘recruiter’, zoals veel andere bedrijven dat wel zijn. Ik heb met een aantal bedrijven samengewerkt, maar ik kan bij Visser & Van Baars geen negatieve punten bedenken. Er is altijd warm contact. Ook als je een vraag of issue hebt. Er wordt altijd direct geschakeld.”

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Danzij onze driedubbele niche focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de specialisten Van Visser & Van Baars
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Visser & Van Baars
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek