Klant case Greetz

Lachende vrouw - Visser & Van Baars
Bekijk meer

Niet iedere staffing Bureau past bij Greetz

Greetz, hét platform voor online verrassingen, had als doel om uit te breiden op datavlak. Na een eerdere succesvolle samenwerking waarbij meerdere business intelligence specialisten werden aangenomen, heeft Visser & Van Baars voor het bedrijf een commercial analist in vaste dienst bemiddeld.

Onze Oplossing

Greetz was op zoek naar een dataprofessional die naast de juiste skills, ook perfect zou aansluiten bij de bedrijfscultuur van het bedrijf. “Er is een goede match gemaakt tussen ons en de kandidaat. Niet ieder staffing bureau past bij Greetz. Wij zochten echt naar een partner die ons kon bijstaan bij de zoektocht. Wij zijn eeninformele organisatie die snel verandert. Onze staffing partner moet aan een paar woorden genoeg hebben en belt niet voor ieder wissewasje, die partner hebben we voor deze functie in Visser& Van Baars gevonden. 

De recruiter van Greetz was op zoek naar een staffing partner met een breed netwerk van dataprofessionals. “Er is snel geschakeld en er werd ook goed gekeken naar welke consultant vanuit Visser & Van Baars het beste zou passen om de bemiddeling te begeleiden. Ik heb inmiddels al met meerdere specialisten van Visser & Van Baars kunnen samenwerken. 

Vrouw met tablet - Visser & Van Baars
Handjes schudden - Visser & Van Baars

Onze oplossing

Visser & Van Baarsheeft gesprekken gevoerd metGreetzover de gewenste profielen van kandidaten. Vervolgens zijn er gesprekken ingepland met kandidaten. Na de plaatsing van kandidaten is er met regelmaat contact gebleven om te kijken of alles naar wens was. Zowel bij de kandidaat als bij de opdrachtgever. 

Werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak. 

  • Door onze Triple Niche Focus konden wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht. 

  • Tijdens de sollicitatiegesprekken was Visser en van Baars aanwezig. Na plaatsing is veel contact geweest over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de specialisten Van Visser & Van Baars
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Visser & Van Baars
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek