VISSER & VAN BAARS VOOR VASTE KRACHTEN

Wanneer je toe bent aan een volgende stap in je carrière is Visser & Van Baars de geschikte partner voor jou. Door onze jarenlange ervaring en sterk netwerk hebben wij altijd een functie die bij je past. Of je nu internationaler, flexibele uren of juist dichterbij huis wilt werken, wij kunnen het voor je waarmaken.

Wij weten dat een nieuwe uitdaging soms een grote stap kan zijn, daarom ondersteunen wij jou in het gehele proces.

W1siziisijiwmtgvmduvmzavmtuvmzavntmvntuvy2iyntq0ytgtngyxmi00m2i5ltg0m2itnjjjmta0yji3mtuylnbuzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtiwmhg2mdbcdtawm2mixv0

  Wat doen wij voor jou als vaste kracht?

  • Kennis: door onze specifieke focus kunnen wij jou sneller van dienst zijn. Binnen ons netwerk zitten alleen opdrachtgevers die klussen hebben binnen het BI en Big Data spectrum. Dat betekent dat je hier sneller aan een klus komt dan waar dan ook. Daarnaast houden wij de markt goed in de gaten, hierdoor weten wij vaak eerder waar kansen liggen en helpen wij jou aan je droombaan voor hij “op de markt” komt.

  • Kwaliteit: de kwaliteit van onze dienstverlening is voor ons erg belangrijk. Dit is waarom wij na een succesvolle plaatsing graag horen hoe jij de samenwerking

  •  hebt ervaren. Wij verbeteren continue onze dienstverlening op basis van de feedback die wij ontvangen. 

  • Betrokkenheid: doordat wij goede contacten hebben binnen ons netwerk zijn de lijnen kort, we kunnen snel schakelen en daar kun jij direct van profiteren. Daarnaast zijn onze processen duidelijk en staat er altijd een specialist voor je klaar om jou te adviseren. Ook nadat jij je droombaan hebt gevonden houden we af en toe contact, zo kunnen wij jou je hele carrière ondersteunen.