VISSER & VAN BAARS VOOR FREELANCERS

De freelance BI en Big Data markt draait om het leveren van snelheid en kwaliteit. Door onze focus weten wij exact op welk moment er wat speelt binnen uw specialisme. Als interim specialist ben je liever niet bezig met (koude) acquisitie, administratieve rompslomp en juridische risico’s. Jij wilt doen waar je goed in bent: het zo goed mogelijk vervullen van de interim opdracht.

W1siziisijiwmtgvmduvmzavmtuvnduvmzqvmjkvy2iyntq0ytgtngyxmi00m2i5ltg0m2itnjjjmta0yji3mtuylnbuzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtiwmhg2mdbcdtawm2mixv0

Wat doen wij voor jou als freelancer?

  • Netwerk: Door onze aanpak hebben wij een sterk netwerk binnen de verschillende BI en Big Data specialisme. Hierdoor weten wij goed welke projecten (gaan) spelen en kunnen wij jou hierover “voor de markt uit” informeren. Hier kun jij als freelancer direct van profiteren.
  • Kennis binnen jouw vakgebied: Omdat wij veel aandacht besteden aan kennisvergaring over de markt, hebben we ook veel kennis te delen. Dit doen wij door bijvoorbeeld evenementen een meetups te organiseren maar ook met blogposts, nieuwsoverzichten en social media posts. Door Visser & Van Baars ben je dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  •  Ondersteuning bij het contract: Het juridische gedeelte is toch de minder leuke kant van freelancen. Gelukkig kunnen wij je ook hierbij assisteren. Van modelovereenkomst tot raamcontracten en beroepsaansprakelijkheid, wij kunnen u adviseren en ondersteunen.

  • Maatwerk: Door onze persoonlijke aanpak is elke plaatsing maatwerk. We werken in een klein, hecht team en kunnen daardoor snel schakelen en onze werkwijze zo aanpassen dat het bij jou past. Jouw carrière is ons werk, we staan daarom graag voor je klaar.