Kwaliteit en focus

Overleg achter laptop - Visser & Van Baars

Kwaliteit en driedubbele niche-focus

Wij vinden het belangrijk dat onze consultants de markt, uw behoeften en de ambities van IT- en dataprofessionals goed begrijpen. Visser & Van Baars is uw gespecialiseerde staffing partner die doet wat er beloofd wordt. Met focus, toewijding en kwalitatieve service.

Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche-focus'. Elke staffing consultant:

  • Werkt voor één niche (Visser & Van Baars) en één sub-niche brand (bijvoorbeeld business intelligence) van onze IT Staffing & Consulting organisatie Vibe Group;

  • Is gespecialiseerd in één van de drie diensten werving & selectie, interim of detachering (consulting);

  • Richt zich op een specifieke regio (bijvoorbeeld de regio Utrecht).

Deze methode zorgt ervoor dat wij de IT-markt tot in detail kennen en gegarandeerd voor elk staffing vraagstuk een passende oplossing bieden.

Vanzelfsprekend onderhouden onze consultants niet alleen nauw contact met de IT- en dataprofessionals, maar ook met u als opdrachtgever. Zij zijn vakspecialisten die aan een half woord genoeg hebben. Zij kennen de IT-arbeidsmarkt en de uitdagingen die bij organisaties spelen en adviseren u over welke professional de meeste impact zal maken.​

Heeft u per direct een IT- of dataprofessional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Door op ‘verstuur’ te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. In het privacy statement kunt u nalezen hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights