Visser Van Baars specialismen

Specialismen

Visser & Van Baars richt zich op de BI, Data & Analytics markt. Deze niche wordt door ons verder opgedeeld in een aantal specialismen. Iedere consultant die in contact is met opdrachtgevers en professionals krijgt zijn of haar eigen specialisme en is daardoor verantwoordelijk voor een nog specifieker deel van de markt.

Wij delen de BI, Data & Analytics niche op in de volgende specialismen: Management, Big Data, Data Science, Blockchain, Databases, ETL, Datawarehouse, Reporting.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxitbmwvanbnl2jnltjredjrlmpwzyjdxq

Laatste vacatures

Voor wie?

PROFESSIONALS

Ben jij op zoek naar jouw droombaan? Zoek je regelmatig nieuwe opdrachten of ben je op zoek naar een oplossing waar je flexibel kunt werken en jezelf verder kunt specialiseren? Dan hebben wij verschillende oplossingen waarmee we jouw wensen kunnen vervullen. Bovendien bieden we verschillende trainings- en opleidingsfaciliteiten aan, toegespitst op iedere fase van jouw carrière. Benieuwd naar welke dienst van Visser & Van Baars het best bij jou past? Lees dan snel meer op onze pagina voor kandidaten.

OPDRACHTGEVERS

Dankzij het brede aanbod aan personeelsdiensten, kun je als organisatie voor al jouw personeelsbehoeften terecht bij Visser & Van Baars. Wij hebben jarenlang intensief gebouwd aan ons uitgebreide netwerk en kennen iedere specialist in de markt. Met elk van onze ervaren en inhoudelijk getrainde consultants hebben wij ontzettend veel kennis in huis en zijn we in staat snel en te schakelen. Op onze pagina voor opdrachtgevers leest u welke dienst het best bij uw behoefteprofiel past.

Social