W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtuvmjgvmtuvotcvrxh0cmetqmfubmvyltutzgf0ys1zdg9yywdllmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhg2ndajil1d

opdrachtgevers

De juiste BI en Big Data experts vinden is voor bedrijven een steeds moeilijkere opgave. Aan cv’s geen gebrek, maar de juiste specialist vinden blijkt keer op keer een uitdaging. Dit is waar onze kennis van pas komt. Visser & Van Baars staat bekend als specialist binnen de BI- en Big Data-markt brengt de juiste opdrachtgevers en kandidaten met elkaar in contact. Of je nu een specialist zoekt op het gebied van database, het ETL-proces, datawarehouse-beheerders of rapportagespecialisten, we hebben hem in ons netwerk.

 Afhankelijk van jouw vraag en locatie kom je in contact met een consultant die zich specifiek op jouw behoefte richt. Met deze focus gaan we gericht op zoek naar een kandidaat die aansluit bij het geschetste profiel én de bedrijfscultuur. Je kunt bij Visser & Van Baars terecht voor zowel freelancers als vaste krachten. Ook bestaat de mogelijkheid om via Visser & Van Baars een IT-specialist te detacheren.  Zo kun jij weer snel aan de slag zonder dat projecten vertraging oplopen.

ONZE WERKWIJZE

Een sterk netwerk: wanneer je als opdrachtgever met spoed op zoek bent naar een nieuw teamlid, wil je dat er snel gehandeld wordt. Onze consultants halen daarom alles uit de kast, om zo snel mogelijk resultaat te leveren. Omdat zij dagelijks in contact staan met hun netwerk kunnen ze snel schakelen.

Persoonlijke aanpak: Zodra je ons aangeeft welke richting je uit wil, gaan we direct aan de slag. Voordat we kandidaten aan je voorstellen, hebben we eerst een face-to-face gesprek. Dit om te kijken of de match op papier ook een persoonlijke match is. Door deze meetings krijgen we een beter beeld van de kandidaat, zijn behoefteprofiel en zien we of deze bij jouw organisatie past.

Lange termijn visie: Wanneer er sprake is van een juiste match, horen we graag hoe de samenwerking is verlopen. Hierdoor kunnen we voortdurend onze dienstverlening verbeteren.