Visser Van Baars voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

Visser & Van Baars is dé specialist in staffing van BI, Data & Analytics professionals. Sinds de oprichting begin 2011, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een zeer sterk netwerk van specialisten binnen de BI, Data & Analytics markt.  

Visser & Van Baars biedt haar opdrachtgevers vier verschillende diensten

Interim
Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met tijdelijke BI, Data & Analytics expertise. Door de jaren heen hebben wij in deze niche een groot netwerk opgebouwd. Maandelijks vinden tientallen professionals via Visser & Van Baars een interim opdracht.

Detachering
Onze detacheringstak beschikt over een grote poule van BI, Data & Analytics specialisten die in dienst zijn bij Visser & Van Baars. Hiermee voorzien wij met onze eigen professionals in een specifieke behoefte van opdrachtgevers.

Search & Selection
De afdeling Search & Selection helpt wanneer er behoefte is om een BI, Data & Analytics professional permanent in dienst te nemen.

Detavast
Via onze detavast oplossing bieden wij opdrachtgevers de flexibiliteit van detachering, gekoppeld aan de mogelijkheid om een BI, Data & Analytics professional in vaste dienst te nemen.

Hoe onderscheiden wij ons?

Business intelligence recruitment

Onze niche gerichte benadering

Visser & Van Baars onderscheidt zich met behulp van een driedubbele focus van haar concurrentie:

  • De niche focus;
  • Focus op één type dienstverband;
  • De regio focus.

In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat een consultant zich specifiek richt op bemiddeling van BI, Data & Analytics professionals (de niche focus), voor interim posities (type dienstverband) in de provincie Utrecht (regio focus). Onze consultants die contact hebben met zowel opdrachtgevers als professionals werken allemaal volgens deze driedubbele focus. Deze gedetailleerde werkwijze zorgt ervoor dat zij precies weten wat er speelt bij BI, Data & Analytics professionals binnen een specifieke regio.

Het grootste IT-Netwerk

Visser & Van Baars hecht veel waarde aan het opbouwen van langetermijnrelaties. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag de dag over het grootste BI, Data & Analytics netwerk beschikken van Nederland.

Community building

Visser & Van Baars gelooft in de kracht van kennisdeling. Door de jaren heen hebben wij een hechte community opgebouwd binnen de BI, Data & Analytics niche. Zo faciliteert Visser & Van Baars middels het ‘BI, Data & Analytics Network’ diverse meetups voor zowel professionals als opdrachtgevers in de niche. Altus Staffing, het moederbedrijf van Visser & Van Baars organiseert twee keer per jaar een groot congres om naast kennisdeling ook opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar te brengen.

Intensief persoonlijk contact  

Kennis van wat er speelt binnen de BI, Data & Analytics niche is zeer belangrijk. Onze consultants weten waar en wanneer bepaalde expertise binnen de niche beschikbaar is. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij intensief contact met BI, Data & Analytics professionals. Hiervoor gebruiken we geavanceerde tools en investeren fors in Artificial Intelligence technieken. Visser & Van Baars is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Altus brengt verschillende IT-niches bij elkaar om opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden. 

Form ID:4768