W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtuvmjgvmdqvmzyvq2xhc3npyy1css5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Kandidaten

VISSER & VAN BAARS VOOR VASTE FUNCTIES

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is Visser & Van Baars de geschikte partner voor jou. Door onze jarenlange ervaring en sterk netwerk, hebben we altijd een functie die bij jou past. Of je nu internationaler zoekt, flexibele uren wilt of juist dichterbij huis wilt werken, wij kunnen het voor je regelen. We weten dat een nieuwe uitdaging soms een grote stap kan zijn, daarom ondersteunen we jou in het volledige proces.

 We begrijpen dat de stap om een nieuwe baan te zoeken je leven beïnvloedt. Daarom willen we je niet alleen op technisch vlak de juiste match bieden, maar willen we er ook voor zorgen dat jij jouw droombaan vindt. Daarom voeren we graag face-to-face gesprekken waarbij we duidelijk in kaart brengen wie er voor ons zit. Zonder deze gesprekken zullen we je niet plaatsen. Het opbouwen van een duurzame relatie is voor ons ontzettend belangrijk.

 Door deze werkwijze kunnen we goed inschatten welk bedrijf en welke bedrijfscultuur het beste bij je past. Daar zijn we trots op. Laat ons netwerk jou vandaag nog verder helpen.

 Vind je een vaste baan toch te bindend en wil je meer flexibiliteit, maar vind je de stap naar zelfstandige professional te groot? Wil je daarnaast ook gevarieerde werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Dan is detachering de oplossing voor jou. Visser & Van Baars is altijd op zoek naar talentvolle IT-specialisten die voor verschillende opdrachtgevers aan de slag willen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WAT DOEN WIJ VOOR JOU ALS VASTE KANDIDAAT?

Kennis: door onze vakkennis kunnen we je sneller van dienst zijn. Binnen ons netwerk zitten uitsluitend opdrachtgevers die functies aanbieden binnen het BI en Big Data-spectrum. Dat betekent dat je bij ons sneller aan een job komt dan waar dan ook. Daarnaast houden we de markt goed in de gaten. Hierdoor weten we vaak eerder waar kansen liggen en helpen we jou aan je droomjob, nog voor die daadwerkelijk “op de markt” komt.

Kwaliteit: de kwaliteit van onze dienstverlening staat voor ons centraal. Daarom horen we na een succesvolle plaatsing graag hoe jij de samenwerking hebt ervaren en blijven we jouw carrière en behoeften volgen. We verbeteren voortdurend onze dienstverlening op basis van de feedback die we ontvangen.

Betrokkenheid: dankzij de goede contacten binnen ons netwerk verloopt de communicatie soepel en kunnen we snel reageren. Daar kan jij meteen van profiteren. Daarnaast zijn onze processen duidelijk en staat er altijd een specialist voor je klaar om jou te adviseren. Ook nadat je je droomjob hebt gevonden houden we af en toe contact, zo kunnen we jou tijdens je hele carrière ondersteunen.

Kennis binnen jouw vakgebied: omdat we veel aandacht besteden aan kennisvergaring over de markt, hebben we ook veel kennis te delen. Dit doen we door bijvoorbeeld evenementen en bijeenkomsten te organiseren, maar ook met blogs, nieuwsoverzichten en social media posts. Volg je Visser & Van Baars? Dan volg je de markt en al haar ontwikkelingen.

Ondersteuning bij het contract: het juridische gedeelte is vaak de minder leuke kant van een nieuwe job. Gelukkig kunnen we je ook hierbij assisteren. Van modelovereenkomsten tot raamcontracten, beroepsaansprakelijkheid en het juiste salaris, wij hebben de expertise in huis om je te adviseren en te ondersteunen.

Maatwerk: door onze persoonlijke aanpak is elke plaatsing maatwerk. We werken in een klein, hecht team en kunnen daardoor snel schakelen en onze werkwijze op jou afstemmen. Jouw carrière is ons werk, we staan daarom graag voor je klaar.


VISSER & VAN BAARS DETACHERING & DETAVAST

In de huidige BI- en Big Datamarkt zijn er zoveel opdrachten en banen dat het soms lastig is om de juiste te vinden. Aan de ene kant zou je misschien freelancer willen zijn, omdat je dan aan heel veel verschillende korte projecten kan werken en heel flexibel blijft. Aan de andere kant ben je misschien op zoek naar de zekerheid van een vaste baan.

Detachering is dan de perfecte oplossing. Je komt in dienst van Visser & Van Baars, hiermee heb jijde zekerheid van een vast salaris en een pensioenregeling. Vervolgens gaan we op zoek naar opdrachtgevers met mooie projecten die aansluiten op jouw skills. Hierbij luisteren we naar jouw wensen en passen we je alleen bij opdrachtgevers met wederzijds goedvinden.

 Wil jij wel toewerken naar een vaste functie, maar eerst nog even de kat uit de boom kijken en jezelf ontwikkelen binnen jouw functie? Dan kan je via ons ook een detavast-functie krijgen. Hiermee kan je ruim de tijd nemen om jezelf binnen de organisatie te positioneren en weet je zeker dat deze carrièremove ook echt bij jou past. Ook kun je dan gebruikmaken van onze trainings- en opleidingsfaciliteiten. ​

VISSER & VAN BAARS VOOR FREELANCERS

Ook voor freelancers zijn er voldoende opdrachten binnen de BI- en Big Datamarkt, daarom hebben wij een aantal consultants die hierin gespecialiseerd zijn. Zij weten precies in kaart te brengen wat jij als freelancer wil en ze kunnen naadloos de ene op de andere opdracht laten aansluiten. Zo kun jij doen waar jij goed in bent en nemen wij het gedeelte acquisitie van je over.