W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtqvndavndgvndmxl0v4dhjhlujhbm5lci0xlxbhdhrlcm4uanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Over Ons

Visser & Van Baars introduceerde in 2011 recruitment 2.0. Een Nederlandse, nuchtere aanpak om een betere partner te worden voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Midden in de crisis groeide onze organisatie uit tot de grootste speler op de markt, het bewijs dat recruitment 2.0 werkt.

Visser & Van Baars richt zich op kwaliteit en combineert recruitment met betrokkenheid en kennisdeling. Dit doen we door onze consultants te trainen en te testen op kennis van zowel BI- en Big Data-onderwerpen als recruitment. Daarnaast houden we als full stop staffing organisatie, een scherp oog op de branche. Visser & Van Baars richt zich enkel op BI en Big Data. Door deze expertise kennen we deze markt als geen ander. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en delen deze vervolgens op een interactieve manier via onze blogs, nieuwsberichten en evenementen. Daarnaast zijn we persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces. Om de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen, richt iedere consultant zich op één specialisatie binnen zijn eigen regio. Hierdoor groeit er een sterke band met bedrijven en kandidaten en hebben zij altijd een duidelijk beeld van de kansen binnen de branche.

Van multinationals tot kmo’s en start-ups, ze zitten allemaal in ons netwerk. Een kandidaat komt niet op gesprek voordat we er een persoonlijk gesprek hebben gevoerd. Tijdens dit gesprek kijken we niet alleen naar de technische skills, maar letten we ook op persoonlijke wensen van de kandidaat. Of iemand eerder internationaal georiënteerd is of liever dicht bij huis werkt en welke bedrijfscultuur het beste past, met een persoonlijk gesprek stellen we een compleet behoefteprofiel op van de kandidaat. Zo maken we altijd de beste match. Zijn er problemen, of heb je vragen? We staan voor je klaar. Ook na het bemiddelingstraject kunnen zowel opdrachtgevers als kandidaten nog bij ons terecht voor advies, training en begeleiding. 

​ONZE PROPOSITIE

Kwaliteit, betrokkenheid en kennisdeling staan bij ons voorop. Dit doen we door onze consultants te trainen en testen op kennis over zowel BI en Big Data als recruitment. Daarnaast houden wij de markt goed in de gaten. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, deze delen wij op een interactieve manier via onze blogs, nieuwsberichten en evenementen. Ook zijn wij persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces, een kandidaat komt niet op gesprek voor wij een face-to-face gesprek met ze hebben gevoerd. Ook de nazorg wordt door jouw persoonlijke consultant opgepakt, zijn er problemen of heb je vragen? Dan kun je ook na het traject nog bij ons terecht. Wij zijn trots op onze propositie en zien dat het resultaat oplevert voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.

W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtqvntuvmjevotqxl0fsdc1kyxjrlwjsdwutagv4ywdvbi0ylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgxmdawiyjdxq

Evenementen

Wij delen graag onze kennis. Dit doen we door het schrijven van blogs en het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Hier ontdek je de laatste ontwikkelingen in de markt en krijg je de kans om al je vragen te stellen aan de thought leaders in de branche. Daarnaast is het ook het uitgelezen moment om te netwerken met andere professionals in de markt.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxitbmwvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

Meet the team

Social