Over Visser Van Baars

Over Ons

Visser & Van Baars is opgericht in 2011 met de visie om de grootste en meest kwalitatieve BI, Data & Analytics staffing organisatie van Nederland te worden. Dit hebben we bereikt door onze niche strategie te volgen. Hierdoor maken we het verschil.

We zijn autonoom gegroeid van twee naar circa tachtig consultants die contact hebben met opdrachtgevers en professionals. Visser & Van Baars werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden BI, Data & Analytics professionals via ons een nieuwe uitdaging.

Visser & Van Baars is een van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT Staffing.

Visser & van Baars IT staffing

Onze aanpak

​ONZE PROPOSITIE

Kwaliteit, betrokkenheid en kennisdeling staan bij ons voorop. Dit doen we door onze consultants te trainen en testen op kennis over zowel BI en Big Data als recruitment. Daarnaast houden wij de markt goed in de gaten. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, deze delen wij op een interactieve manier via onze blogs, nieuwsberichten en evenementen. Ook zijn wij persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces, een kandidaat komt niet op gesprek voor wij een face-to-face gesprek met ze hebben gevoerd. Ook de nazorg wordt door jouw persoonlijke consultant opgepakt, zijn er problemen of heb je vragen? Dan kun je ook na het traject nog bij ons terecht. Wij zijn trots op onze propositie en zien dat het resultaat oplevert voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.

BI Data and Analytics jobs

Events

Door de jaren heen heeft Visser & Van Baars door middel van kennisdeling een ware ‘community’ opgebouwd. Wij faciliteren middels het ‘BI, Data & Analytics Network’ diverse meetups voor zowel opdrachtgevers als professionals in de niche. Ook organiseert Altus Staffing, het moederbedrijf van Visser & Van Baars, twee keer per jaar een groot congres waar kennisdeling en netwerken centraal staat. Bekijk de event pagina voor meer informatie.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxitbmwvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

Het Visser & van baars team

Social