In de Nederlandse BI, Data & Analytics markt heeft Visser & Van Baars het merendeel van alle permanente vacatures in de portefeuille. Onze consultants die in contact staan met zowel opdrachtgevers als professionals hebben allemaal een eigen specialisme binnen de niche. Wij onderscheiden als specialismen o.a. Reporting, ETL, Databases, Big Data en Data Science.

Visser & Van Baars heeft zorgvuldig gebouwd aan een zeer groot netwerk van opdrachtgevers binnen Nederland. Wij onderhouden intensief contact met deze opdrachtgevers. Tevens bewerken onze consultants allemaal een eigen specifieke regio. Zo weten wij precies wat er speelt en welke mogelijkheden dat biedt.

De afgelopen jaren hebben wij honderden professionals geholpen bij het vinden van een passende positie bij opdrachtgevers in verschillende sectoren. Visser & Van Baars werkt samen met een grote diversiteit aan bedrijven: van de zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties.

Wij spreken graag persoonlijk met jou als professional om jouw behoeften in kaart te brengen. Zo wordt er gesproken over inhoudelijke functiespecificaties en de motivatie daarachter. Maar ook persoonlijke zaken zoals werk-privé balans, het aantal werkuren en salariëring komen uitvoerig aan bod.

Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen kunnen wij jou introduceren bij passende opdrachtgevers. Visser & Van Baars bereidt jou voor op sollicitatiegesprekken, verzorgt uitgebreid feedback vanuit opdrachtgevers en adviseert bij een eventuele contractonderhandeling.

Wij stellen graag ons netwerk binnen de BI, Data & Analytics markt voor jou open en streven ernaar om gedurende jouw gehele carrière een waardevolle partner te zijn.

Bekijk alle Search & Selection vacatures

Bekijk ook onze andere services: