Visser & Van Baars beschikt over een ervaren team dat interim specialisten bijstaat gedurende hun carrière. Door de jaren heen hebben wij in de BI, Data & Analytics markt een zeer groot netwerk opgebouwd. Maandelijks vinden tientallen freelancers via Visser & Van Baars een interim opdracht.

Onze consultants die dagelijks contact hebben met verschillende opdrachtgevers werken allemaal in een specifieke regio. Hierdoor kunnen zij nog gedetailleerder werken en zijn zij vaak als eerste bekend met nieuwe interim opdrachten. Omdat wij een groot team hebben zijn wij in staat om de gehele BI, Data & Analytics niche zeer zorgvuldig te bewerken.

Veel interim professionals hebben via Visser & Van Baars hun eerste opdracht verkregen. Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons team en freelancers.

Wij onderhouden intensief contact met interim professionals en zijn zo in staat om hun behoeften goed te matchen met de juiste interim opdracht. Hierbij gaat het niet alleen om het specialisme, maar ook om de duur, het tarief en het type opdrachtgever.

Ons team is altijd op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving. Tegelijk heeft Visser & Van Baars een sterke back-office. Hierdoor kunnen wij interim professionals optimaal ontzorgen. Denk hierbij aan juridische aspecten zoals het opmaken van contracten en aan een goedlopend facturatie- en betalingsproces.

We zien vaak dat interim specialisten gedurende hun gehele carrière met Visser & Van Baars samenwerken. Zo zijn wij regelmatig coach en sparringpartner voor freelancers en bieden wij specialistische trainingen. Ook de vakinhoudelijke congressen en meetups die wij organiseren zijn erg populair binnen ons netwerk.

Bekijk alle interim vacatures

Bekijk ook onze andere services: