Een steeds groter aantal BI, Data & Analytics professionals is werkzaam bij Visser & Van Baars. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie.

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. Zo brengen we samen jouw doelen in kaart en gaan we aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over het grootste netwerk binnen de BI, Data & Analytics niche kunnen wij samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.  

Visser & Van Baars is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coachingssessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welk specialisme van de BI, Data & Analytics niche jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij bieden een boven marktconform primair arbeidsvoorwaardenpakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Visser & Van Baars een aantrekkelijke bonusregeling aan haar professionals.

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Visser & Van Baars. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit ‘The BI, Data & Analytics network’, meetups en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Sluit je aan bij het grootste BI, Data & Analytics netwerk van Nederland. Zo kan jij op een gevarieerde manier ervaring opdoen door middel van ons netwerk en bieden wij jou tegelijkertijd alle zekerheden van een vaste werkgever.

Bekijk alle detachering vacatures

Bekijk ook onze andere services: