W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtqvndevmduvmja2l0v4dhjhlujhbm5lci0zlxdhdmutynvpbgrpbmcuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Expertises

Om de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen, richt iedere consultant zich op één specialisatie binnen zijn eigen regio. Hierdoor ontstaat een sterke band met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Van datawarehouse-architecten tot BI-managers, wij hebben ze in ons netwerk. Bij Visser & Van Baars werken we met de expertises: Management, Big Data, Data Science, Blockchain, Databases, ETL, Datawarehouse en Rapportage. Elk van deze expertise heeft een team van toegewijde en ervaren consultants die op de hoogte zijn van alle details binnen het vakgebied. Zij zijn bekend met de hele kandidatenmarkt en volgen iedere specialist binnen deze skill op de voet tijdens de hele carrière. Ze onderhouden een regelmatig contact met de specialisten door de organisatie van interessante ontmoetingen en inspirerende netwerkevenementen, waar de laatste trends ontwikkelingen worden besproken. Ook na een eventuele plaatsing kunnen zowel opdrachtgevers als kandidaten nog terecht bij deze consultant voor advies en ondersteuning.

Lees hieronder meer over de disciplines waar wij mee werken en wat we daarbinnen doen.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxitbmwvanbnl2jnltjredjrlmpwzyjdxq

Laatste vacatures

WIE BEN JIJ?

KANDIDAAT​

Ben jij op zoek naar jouw droombaan? Zoek je regelmatig nieuwe opdrachten of ben je op zoek naar een oplossing waar je flexibel kunt werken en jezelf verder kunt specialiseren? Dan hebben wij verschillende diensten waarmee we jouw wensen kunnen vervullen. Bovendien bieden we verschillende trainings- en opleidingsfaciliteiten aan, toegespitst op iedere fase van jouw carrière. Benieuwd naar welke dienst van Visser & Van Baars het best bij jou past? Lees dan snel meer op onze pagina voor kandidaten.

OPDRACHTGEVER

Dankzij het brede aanbod aan personeelsdiensten, kun je als organisatie voor al jouw personeelsbehoeften terecht bij Visser & Van Baars. Wij hebben jarenlang intensief gebouwd aan ons uitgebreide netwerk en kennen iedere specialist in uw markt. Door elk van onze ervaren en inhoudelijk getrainde consultants zich in een specifieke niche te laten specialiseren, hebben wij ontzettend veel kennis in huis en zijn we in staat snel en kwalitatief te handelen. Op onze pagina voor opdrachtgevers leest u welke dienst het best bij uw behoefteprofiel past.

Social