Visser & Van Baars - Specialismen

Specialismen

Om de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen, richt iedere consultant zich op één specialisatie binnen zijn eigen regio. Hierdoor ontstaat een sterke band met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Van datawarehouse-architecten tot BI-managers, wij hebben ze in ons netwerk. Bij Visser & Van Baars werken we met de expertises: Management, Big Data, Data Science, Blockchain, Databases, ETL, Datawarehouse en Rapportage. Elk van deze expertise heeft een team van toegewijde en ervaren consultants die op de hoogte zijn van alle details binnen het vakgebied. Zij zijn bekend met de hele kandidatenmarkt en volgen iedere specialist binnen hun gehele carrière.

Om goed contact met de markt te houden organiseren we regelmatig interessante netwerkevenementen, hier worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxitbmwvanbnl2jnltjredjrlmpwzyjdxq

Laatste vacatures

Voor wie?

PROFESSIONALS

Ben jij op zoek naar jouw droombaan? Zoek je regelmatig nieuwe opdrachten of ben je op zoek naar een oplossing waar je flexibel kunt werken en jezelf verder kunt specialiseren? Dan hebben wij verschillende oplossingen waarmee we jouw wensen kunnen vervullen. Bovendien bieden we verschillende trainings- en opleidingsfaciliteiten aan, toegespitst op iedere fase van jouw carrière. Benieuwd naar welke dienst van Visser & Van Baars het best bij jou past? Lees dan snel meer op onze pagina voor kandidaten.

OPDRACHTGEVERS

Dankzij het brede aanbod aan personeelsdiensten, kun je als organisatie voor al jouw personeelsbehoeften terecht bij Visser & Van Baars. Wij hebben jarenlang intensief gebouwd aan ons uitgebreide netwerk en kennen iedere specialist in de markt. Met elk van onze ervaren en inhoudelijk getrainde consultants hebben wij ontzettend veel kennis in huis en zijn we in staat snel en te schakelen. Op onze pagina voor opdrachtgevers leest u welke dienst het best bij uw behoefteprofiel past.

Social