W1siziisijiwmjavmtavmzavmtyvmdcvndevndcxlzeyljexihz2yib3zwjpbmfyigrhdgf3yxjlag91c2ugyxv0b21hdglvbi5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Datawarehouse automation voor MKB/KMO bedrijven

Online

DPI is overgestapt van ERP pakket, van Baan naar Epicor en heeft daarnaast een machine logging en onderhoud systeem (Mattec).

Binnen DPI was behoefte aan trend informatie, maar door de overgang van de ERP pakketten was hier een breuk in gekomen en er was behoefte aan geïntegreerde KPI informatie over de diverse systemen.

Doordat beide ERP pakketten breed inzetbaar zijn, bevatten ze vele tabellen met specifieke implementaties. Epicor bevat 4.500 tabellen en Baan 12.000 tabellen met een schat aan informatie.
Voor de integratie van deze aanwezige data is gekozen voor een centraal Datawarehouse in een database naar keuze, waarbij de 3 bronnen volledig worden ontsloten. Datawarehouse automation is hiervoor noodzakelijk, vanwege het grote aantal tabellen en de complexiteit van de integratie van de data.
Met behulp van de Datawarehouse automation-software Powerpack zijn de 3 bronnen binnen een paar weken volledig ontsloten in het centrale Datawarehouse. Integratie van de data gebeurt in dimensionele modellen waarbij de DDL en ETL-code hiervan ook volledig wordt gegenereerd door Powerpack.

Form ID:5606