Data vault modelling

Data vault modeling & certification Amsterdam

Data Architecten, BI- en/of IT Architecten, BICC teamleiders, Business analisten, informatieanalisten, ontwerpers, adviseurs op het gebied van data integratie, ETL ontwerpers, projectmanagers en database- administrators opgelet! Visser & Van Baars biedt je een unieke kans om voor een gereduceerd tarief officieel een Certified Data Vault Data Modeler te worden. Meer weten? Lees dan verder.

Word officieel een Certified Data Vault Data Modeler

Krijg antwoord op al je vragen rondom Data Vault in een online training van ruim twinting uur en drie intensieve dagdelen op locatie. Dit exclusieve seminar wordt afgerond met een examen. Dit examen stelt jou in staat om ‘Certified Data Vault Data Modeler’ te worden. Een unieke kans om je onderscheidende waarde als specialist te vergroten!

Data en tijden

De online lessen kun je uiteraard volgen in je eigen tijd. Twee weken van te voren krijg je toegang tot het online materiaal, de training start vanaf dit moment.

De drie cursusdagen op locatie starten om 09:00 uur en eindigen om 17:00 uur. De cursusdagen vinden plaats op 11,12 en 13 juni en 5, 6 en 7 november 2018.

Locatie

Planetarium Amsterdam
Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

Korting via Visser & Van Baars  

De officiële kosten van het seminar bedragen €3.275 (exclusief BTW). Dit is inclusief de kosten voor het examen, lunch, koffie en thee en de borrel.  

Heb je interesse? Vraag dan snel via je contactpersoon bij Visser & Van Baars de kortingscode aan via +31 (0)20 240 2498.