Events

Banner Default Image
Terug naar events
21 June 2023 16:30-17:30 OnlineRegistreer voor Evenement
Vvb Webinar Linked In 1200x628 No Button

De data van jouw organisatie is goud waard. Dat weten cybercriminelen anno 2023 als geen ander. Maar enkel technische securitymaatregelen treffen is volgens cybercrime-expert Adrianus Warmenhoven nu niet meer genoeg. In één uur legt hij uit hoe elk stukje data van waarde is, waar je als organisatie op moet letten en hoe je potentiële risico’s vermindert. Dit event wordt gehost in samenwerking met Tergos.

VVB part of VB.png
Tergos part of VB.png

📅 21 juni 2023
🕓 16:30 – 17:30 CEST
📍Online

PROGRAMMA

16.30 - 17.30 Live webinar gehost door Tergos en Adrianus Warmenhoven

Dit webinar wordt gepresenteerd in het Engels.

Hier wil ik bij zijn!

Cybercriminaliteit wordt alsmaar geavanceerder en agressiever. Het feitelijke hacken, ofwel een exploit vinden, is nu slechts een klein onderdeel binnen het brede palet aan ‘dark jobs’. Als organisatie móét je hierop anticiperen. Maar hoe gaan cybercriminelen nu precies te werk? Welke zaken (lees: data) zijn van waarde? En hoe verminder je risico’s voor jouw organisatie? Aan Adrianus Warmenhoven het woord.

DE SPREKER

Adrianus Warmenhoven - Cybercrime Specialist

Kennis delen doet Adrianus Warmenhoven maar al te graag. Als doorgewinterde professional in het online- en securitydomein weet hij namelijk van de hoed en de rand, en gaat geregeld langs bij scholen, universiteiten en bedrijven voor verhelderende presentaties. Naast zijn eigen ondernemingen werkt Adrianus momenteel als Technical Product Owner bij Zerocopter en is lid van de Raad van Advies voor Cybersecurity bij NordVPN.

 Registreer hier

Tags
  • Events