Events

Banner Default Image
Terug naar events
12 October 2023 16:30-17:30 OnlineRegistreer voor Evenement
Tekengebied 1

Data is overal en elke organisatie wil (lees: moet) er iets mee. Terecht, maar hoe borg je de gigantische informatiestroom en hoe laat je data écht voor je werken? Volgens Data Governance Expert Koen Balm begint dat bij de business, daarna komt de technologie. Tijdens dit webinar legt hij uit wat hij daarmee bedoelt en vertelt hoe de juiste tooling jouw organisatie 'Data Intelligent' maakt.​

PROGRAMMA

16:30 – 17:30 Live webinar Gehost door Visser & Van Baars en Koen Balm

Dit webinar wordt gegeven in het Engels.

Hier wil ik bij zijn!

De wereld is digitaal en de hoeveelheid data groeit explosief. Een schatkist vol interessante inzichten, mits je deze informatie op de juiste manier structureert, gebruikt én begrijpt. Het data intelligence platform Collibra helpt hierbij. Data Governance Expert Koen Balm laat aan de hand van cases - waaronder opdrachten voor Heineken, LeasePlan en PGGM - zien hoe je zo’n platform succesvol implementeert. Én niet onbelangrijk: hoe je jouw organisatie meekrijgt om het te gaan gebruiken.

DE SPREKER

Koen Balm - Data Governance Expert & Managing Partner Clever Republic

Koen Balm is gefascineerd door (de oorsprong van) cijfers en hoe je het meest uit data haalt. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, deed een postdoctorale studie Informatiemanagement aan de TIAS en besloot in 2018 te gaan ondernemen. Twee jaar later richtte Koen samen met zijn compagnon Clever Republic op. Met zijn pragmatische aanpak laat hij diverse organisaties zien hoe je, met de business als vertrekpunt, data governance verantwoordelijk én slim inricht om zo maximale waarde te creëren.

Schrijf je nu in!

Tags
  • Events