IT consultant business intelligence & databases

Consultants

Ik denk dat je mij het beste kunt omschrijven als jong, enthousiast en gedreven. Ik werk als Business Intelligence Consultant voor de regio Utrecht. Binnen deze regio bemiddel ik vaste aanstellingen. Door mijn nuchterheid laat ik mij niet meeslepen in de hectiek van de markt en kan ik mij richten op het leveren van optimaal resultaat. Mijn hotelschool achtergrond komt in dit werk ook goed van pas, dingen die ik daar geleerd heb gebruik ik nog altijd wanneer een opdrachtgever mij vraagt om hem van A tot Z de adviseren, 360 recruitment noemen we dat.

Binnen Visser & Van Baars ben ik nu ruim twee jaar actief als BI consultant. Omdat ik hier ooit ben begonnen als relatiebeheerder heb ik een uitgebreid netwerk van zowel opdrachtgevers als kandidaten. Hierdoor kan ik snel schakelen, daar plukken mijn kandidaten en opdrachtgevers de vruchten van!

Het leukste aan mijn werk? Gaan voor die 100% match, waar het zowel op persoonlijk als technisch vlak helemaal klikt. Wanneer iemand helemaal blij is met zijn nieuwe uitdaging kan mijn dag niet meer stuk.