Omar-Karim Ajouz

Databases
W1siziisijiwmtgvmduvmjuvmtqvmzgvmjevndmvu2nyzwvuifnob3qgmjaxoc0wns0ynsbhdcaxns4zni4znc5wbmcixsxbinailcj0ahvtyiisijm4mhgzodbcdtawm2uixv0

Ik ben geboren in Gent en heb een Libanese vader en Belgische moeder. Door het werk van mijn vader ben ik op mijn vierde naar Nederland verhuisd. Na het afronden van de Havo, ben ik in Utrecht Small Business & Retail management gaan studeren. Tijdens mijn studententijd heb ik door verschillende studentenbaantjes veel ervaring opgedaan in sales.  Hiernaast heb ik door mijn studie grote affiniteit gekregen met start-ups en ondernemen.

Sales en Ondernemen zijn 2 aspecten die veel terugkomen in de werkzaamheden die ik verricht bij Visser & Van Baars. Dit is dan ook de grote reden waarom ik na het afronden van mijn studie gekozen heb om hier te komen werken. Hierbij spraken de Nichestrategie en het doel om alleen kwaliteit te leveren mij enorm aan.

Door de gemotiveerde werkomgeving en de leuke collega’s fiets ik elke dag met plezier naar kantoor. Het maken van een goede match tussen klant en kandidaat is iets waar ik elke dag naar streef.