Edmund Gibson

Blockchain & Databases
W1siziisijiwmtgvmduvmjuvmtqvmzavndcvmzg5l1njcmvlbibtag90idiwmtgtmdutmjugyxqgmtuumzaumjcucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizodb4mzgwxhuwmdnlil1d

Welkom, mijn naam is Edmund Gibson. Als Consultant Database voor de interim markt in Zuid- Holland maak ik mij hard voor de ZZP’er en assisteer ik opdrachtgevers bij het vinden van gekwalificeerde database specialisten. 

Waarom deze branche? Ik heb affiniteit met Informatie Technologie en realiseer me dat een goedwerkende database omgeving van cruciaal belang is voor ondernemingen met een hoog traffic gehalte. Voorbeeld: bij mijn vorige opdrachtgever verwerkte we 5 a 6 miljoen reserveringen per jaar voor restaurants via een online reserveringssysteem. Ligt de database er een paar minuten uit, dan kun je snel een rekensom maken wat de impact hiervan is. Reden genoeg om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Waarom dit werk? Sinds dat ik actief ben op de zakelijke markt ben ik werkzaam geweest binnen de commerciële dienstverlening. Het benaderen van potentiële klanten en het onderhouden van klantrelaties geeft mij energie. Wanneer ik daarnaast kan bijdragen aan jouw eerstvolgende project, geeft mij dat voldoening.

Wat is voor mij hierbij belangrijk? Loyaliteit, oprechtheid en gedrevenheid.