IT consultant big data

Consultants

Ik kom uit Leiderdorp, naast het mooie Leiden. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld. Verder breng ik veel tijd door met mijn vriendin en vrienden. Binnen Visser & van Baars ben ik werkzaam als consultant voor de interim BI-markt.

Het stukje service dat je verleent aan klanten en kandidaten geeft mij grote voldoening. Service en dienstverlening is iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Ik heb een hotelschool achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring in de horeca. De vergelijking met de horeca is voor mij dan ook snel gemaakt. Daar moet je ervoor zorgen dat je iedere gast een mooie avond kunt bieden. Dat is in de basis natuurlijk niet anders dan opdrachtgevers en kandidaten verzekeren van een goed proces. Hierbij is het zo dat iedereen anders is en andere referentiekaders heeft. Persoonlijke benadering is daarom misschien wel het allerbelangrijkst. 

Ik vind het fantastisch om te zien dat iedereen zich elke dag voor 110% geeft. De nichefocus en regionale focus spreken mij erg aan binnen Visser & van Baars. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en zijn wij in staat de beste match te vinden.