Consultants

Visser & Van Baars has the broadest network of business intelligence, marketing intelligence and data & analytics professionals. Let our network work for you. We’ll build your future together. 

Banner Default Image

Back to consultants

Paul Wilkens

BI & Databases

​Ik ben geboren in Haarlem, opgegroeid in Heemstede en werk als Principal Consultant bij Visser & Van Baars. Ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan de HvA en deze afgerond in Engeland. Na mijn terugkeer in Nederland ben ik in contact gekomen met Visser & van Baars, toen nog een organisatie met 15 personen. Ik was na de gesprekken direct om en heb vanaf dat moment meegeholpen aan de groei van het bedrijf. Altus Staffing, waaronder Visser & van Baars valt, telt nu meer dan 250 werknemers verspreid over Nederland, Duitsland en België.

Wat mij aanspreekt is de dynamiek die heerst op de vloer. Iedere dag is anders. Uiteindelijk gaat het om het adviseren van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Hierbij gaat het erom dat je vraag en aanbod bij elkaar brengt in een situatie die het voor beide partijen het optimale resultaat biedt. Eigenlijk ben ik de hele dag bezig met mensen verder helpen en kijken waar de kansen liggen. Ik ga overal graag nog net dat ene stapje verder en bied tegelijkertijd de hoogst haalbare kwaliteit.

Hans Meijer over Paul:

Visser & van Baars heeft ons tijdens de zoektocht naar een geschikte kandidaat binnen het domein Business Intelligence – Data Analytics snel en professioneel voorzien van kandidaten die vrijwel allemaal een match hadden met het gezochte profiel, maar vaak nog belangrijker ook passen in onze organisatie en manier van werken. Uiteindelijk hebben we een topper van een data specialist binnen gehaald dankzij de begeleiding van Visser & van Baars.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.