Terug naar Blogs
Blog Img

Visser & Van Baars lanceert trainingsportaal

Ontwikkeling van talent

Bij Visser & van Baars vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van talent. Naast bemiddelen, willen wij ook een kennisplatform en sparringpartner zijn voor al onze relaties. Graag staan wij kandidaten bij tijdens de hele duur van hun carrière en omdat wij midden in de markt staan, kennen we de behoeften van zowel klant als kandidaat. Elke nieuwe relatie, of dit nu met een klant of een kandidaat is, wordt aangegaan met een visie voor de lange termijn.

Kwaliteit is onze belangrijkste kernwaarde. Dat zie je ook terug in onze dienstverlening en service. Maar vooral ook in de kandidaten die wij bemiddelen. Wij geloven dat ontwikkeling en opleiding hierin cruciaal zijn. De voortdurende honger naar kennis kenmerkt een talentvolle IT specialist. Wij vinden het belangrijk om dit te stimuleren en te ondersteunen omdat we op die manier écht een lange termijn relatie aan kunnen gaan. Bovendien verandert de IT markt razendsnel en is het noodzakelijk dat elke specialist in ons netwerk up-to-date blijft.

IT trainingen

De trainingen van Global Knowledge staan wereldwijd bekend als kwalitatief, betrouwbaar en succesvol. Wij geloven dan ook dat deze trainingen een mooie aanvulling zijn op de kennis en skills van iedere professional.

Het initiatief voor deze partnership komt van Altus Staffing, het moederbedrijf van Visser & van Baars. De trainingsportal wordt als pilot beschikbaar voor alle relaties van Visser & van Baars met als doel dit later ook bij de andere dochterondernemingen uit te rollen.

Neem contact met ons op

Onze consultants nemen hun rol van sparringpartner uiterst serieus en kunnen dus ook een adviserende rol spelen als het op trainingen aankomt. Wij denken graag mee over jouw ontwikkeling en ondersteunen je waar we kunnen. Mocht je vragen hebben over je carrière, zoek je informatie over de trainingsportal of wil je meteen aan de slag met een training? Neem dan contact met ons op.

Visser & van Baars lanceert door middel van een partnership met Global Knowledge haar eigen trainingsportal. Relaties van Visser & van Baars krijgen op die manier de kans om tegen een gereduceerd tarief IT-trainingen te volgen.Meer weten over ons trainingsportaal, of andere mogelijkheden die jou als IT professional geboden kunnen worden? 

Neem contact op