Consultants

Visser & Van Baars beschikt over het grootste netwerk van Business Intelligence, Marketing Intelligence en Data & Analytics professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Banner Default Image

Terug naar consultants

Yoram Zijtregtop

BI & Databases

Ik ben geboren in Heemstede en opgegroeid in Hoofddorp. Na mijn bachelor Rechtsgeleerdheid in Leiden ben ik voor mijn master Informatierecht naar Amsterdam getrokken. Hier is ook mijn enthousiasme voor BI, Big Data en privacy aangewakkerd.

Na mijn Master werkte ik binnen de advocatuur, maar kwam al snel tot de conclusie dat ik actiever wilde zijn op persoonlijk en commercieel vlak. Daarom ben ik aan de slag gegaan bij Visser & van Baars.

Binnen het team richt ik me op Business Intelligence in de regio groot-Amsterdam, binnen die regio focus ik mij op vaste dienstverbanden. Voor zowel bedrijven als BI-professionals breng ik graag de mogelijkheden in kaart bij het vinden van de ideale kandidaat of de baan die bij jou past. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Chang Kwo Cheung over Yoram: 

“In mijn detacheringstijd had ik al contact met Visser & van Baars. Alhoewel wij toen niks voor elkaar konden betekenen heb ik wel heel open kunnen praten met mijn toenmalige contactpersoon Sun de Rover. Zo kwam ook ter sprake dat de detachering mij tot dan toe veel interessante klussen had opgeleverd bij onder andere IBM, PGGM en de Rabobank, maar dat ik mij ook besefte dat er een moment zou komen dat ik mindere klus zou worden gezet. Mijn detacheerder en ik wisten heel goed wat wij aan elkaar hadden, er was wederzijds respect en waardering. Tegelijkertijd twijfelde ik er niet aan dat mijn wensen minder belangrijk zouden worden, zo gauw een beter betaalde opdracht zich bij hem zou aandienen. Dit is inherent aan het werken in de detachering. Daarbij kwam dat wanneer het salaris geen rol zou spelen, ik liever als vaste medewerker voor een bedrijf wilde werken. De werklocatie blijft dan hetzelfde en er zijn goede kansen om door te groeien op verschillende afdelingen.

Met mijn goedkeuring werd er vervolgens contact opgenomen door Yoram Zijtregtop om samen de mogelijkheden te bespreken. Yoram is niet de doorsnee recruiter die ik gewend ben. Allereerst verbaasde ik mij erover dat hij na zijn rechtenstudie en werkzaam te zijn binnen de advocatuur, bewust heeft gekozen om Consulting Recruiter te worden. Dat doet hij op zijn manier. Hij bespreekt vooraf met mij iedere werkgever voordat hij mijn cv doorstuurt en checkt daarbij ook echt of zij mij dat kunnen bieden waar ik naar op zoek ben. Van zijn juridische opleiding heeft hij als voordeel dat hij heel analytisch en gestructureerd te werk gaat, wat ik als IT-er als zeer prettig ervaar.

Yoram weet heel goed wat hij wil/kan, wat maakt dat hij je op een prettige manier kan helpen terwijl hij er toch bescheiden onder blijft. Je merkt bovendien dat hij van zijn werk houdt. Het is geen uitzondering dat hij nog buiten werktijd voor je bezig is.

Zonder voorbehoud zou ik Yoram aanbevelen aan iedere professional die weet wat hij/zij wil. Iemand die net als hij, gelooft in mogelijkheden en ervoor wil werken. Dankjewel Yoram voor het vinden van deze fijne werkgever.”