Consultants

Visser & Van Baars beschikt over het grootste netwerk van Business Intelligence, Marketing Intelligence en Data & Analytics professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Banner Default Image

Terug naar consultants

Inge Verbraak

Big Data

Ik ben geboren in Amstelveen en woon inmiddels als bijna 10 jaar in Amsterdam. Na het Vossius Gymnasium ben ik met de studie psychologie begonnen aan de VU en in 2014 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de Klinische Neuropsychologie. Het klinisch werkveld paste toch niet helemaal bij mij, daarom heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Hier kan ik namelijk mijn energie en enthousiasme volop in kwijt.

Bij Visser en Van Baars is geen enkele dag hetzelfde. Als Big Data consultant spreek ik veel uiteenlopende persoonlijkheden: van phd kandidaten en postdoctoraal onderzoekers tot hardcore python developers en data engineers. Het is mijn interesse in de mens waardoor ik dit werk zo leuk vind en waarom ik mijn werk vol overgave doe. Ik geef mijn kandidaten advies waar nodig en zet mij altijd maximaal voor hun in.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.