W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtuvmjgvmtuvotcvrxh0cmetqmfubmvyltutzgf0ys1zdg9yywdllmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhg2ndajil1d

opdrachtgevers

De juiste IT-experts vinden wordt voor bedrijven een steeds moeilijkere opgave. Aan cv’s geen gebrek, maar de juiste specialist vinden blijkt keer op keer een uitdaging. Dit is waar onze kennis van pas komt. Visser & Van Baars staat gekend als specialist binnen de BI- en Big Data-markt en brengt mensen aan die specifieke vakkennis in huis hebben. Of je nu een specialist zoekt op het gebied van database, het ETL-proces, datawarehouse-beheerders of rapportagespecialisten, we hebben hem in ons netwerk.

Afhankelijk van jouw vraag en locatie kom je in contact met een consultant die zich specifiek op jouw behoefte richt. Met deze specifieke focus gaan we gericht op zoek naar een kandidaat die aansluit bij het geschetste profiel én de bedrijfscultuur. Je kunt bij Visser & Van Baars terecht voor zowel freelancers als vaste krachten. Ook bestaat de mogelijkheid om via Visser & Van Baars een IT-specialist te detacheren. Zo kun je snel over talentvolle specialisten beschikken, om bijvoorbeeld extra drukte op te vangen of ter vervanging van je eigen personeel.

ONZE WERKWIJZE

Een sterk netwerk: als je als opdrachtgever met spoed op zoek bent naar een nieuw teamlid wil je dat er snel gehandeld wordt. Onze consultants halen daarom alles uit de kast, om zo spoedig mogelijk resultaat te leveren. Omdat zij dagelijks werken aan hun netwerk is dit mogelijk. Door de nauwe relaties met de markt zijn contacten snel gelegd en kan er snel geschakeld worden.

PERSOONLIJKE AANPAK

Zodra je ons aangeeft welke richting je uit wil, gaan we direct aan de slag. Vooraleer we kandidaten aan je voorstellen hebben we eerst een face-to-face gesprek. Dit om te kijken of de match op papier ook een persoonlijke match is. Door deze meetings krijgen we een beter beeld van de kandidaat, zijn behoefteprofiel en zien we of deze bij jouw organisatie past. Daarnaast volgen we alle specialisten tijdens hun hele carrière en staan we midden in de markt. Daardoor weten we altijd wie waar mee bezig is en vooral waar zij in hun carrière staan. Dat maakt het inschatten van een match nog sterker.

LANGETERMIJNVISIE

Wanneer er sprake is van een juiste match, horen we graag hoe de samenwerking is verlopen. Hierdoor kunnen we voortdurend onze dienstverlening verbeteren. We houden contact met u en beschikken ook over een overkoepelend merk dat al uw personeelsvragen kan beantwoorden. Voor meer informatie over ons overkoepelende merk 'Altus Staffing' kunt u contact opnemen met uw consultant of verwijzen we u graag door naar de website.