W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtuvmjgvmdqvmzyvq2xhc3npyy1css5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Kandidaten

VISSER & VAN BAARS VOOR VASTE FUNCTIES

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is Visser & Van Baars de geschikte partner voor jou. Door onze jarenlange ervaring en sterke netwerk, hebben we altijd een functie die bij jou past. Of je nu internationaler zoekt, flexibele uren wilt of juist dichterbij huis wilt werken, wij kunnen het voor je regelen. We weten dat een nieuwe uitdaging soms een grote stap kan zijn, daarom ondersteunen we jou in het volledige proces.

We begrijpen dat de stap om een nieuwe baan te zoeken je leven hard beïnvloedt. Daarom willen we je niet alleen op technisch vlak de juiste match bieden, maar willen we er ook voor zorgen dat jij jouw droombaan vindt. Daarom voeren we face-to-face gesprekken met jou, waarin we duidelijk in kaart brengen wie er voor ons zit. Zonder deze gesprekken zullen we je niet plaatsen. Je zult ons net zo goed leren kennen als wij jou. Het opbouwen van een duurzame relatie is voor alle partijen voordelig.

Met deze werkwijze kunnen we naadloos inschatten welk bedrijf en welke bedrijfscultuur het beste bij je past. En daar zijn we trots op. Laat ons uitgebreide netwerk jou vandaag nog verder helpen.

Vind je een vaste baan toch te bindend en wil je meer flexibiliteit, maar vind je de stap naar zelfstandige professional te groot? Wil je daarnaast gevarieerde werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Dan is detachering voor jou ook nog een oplossing. Visser & Van Baars is altijd op zoek naar talentvolle IT-specialisten die voor verschillende opdrachtgevers aan de slag willen gaan. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

WAT DOEN WIJ VOOR JOU ALS VASTE KRACHT?

Kennis: door onze vakkennis kunnen we je sneller van dienst zijn. Binnen ons netwerk zitten uitsluitend opdrachtgevers die functies aanbieden binnen het BI en Big Data-spectrum. Dat betekent dat je hier sneller aan een job komt dan waar dan ook. Daarnaast houden we de markt goed in de gaten. Hierdoor weten we vaak eerder waar kansen liggen en helpen we jou aan je droomjob, nog voor die daadwerkelijk “op de markt” komt.

Kwaliteit: de kwaliteit van onze dienstverlening staat voor ons centraal. Daarom horen we na een succesvolle plaatsing graag hoe jij de samenwerking hebt ervaren en blijven we jouw carrière en behoeften volgen. We verbeteren voortdurend onze dienstverlening op basis van de feedback die we ontvangen.

Betrokkenheid: dankzij de goede contacten binnen ons netwerk verloopt de communicatie snel en kunnen we snel reageren. Daar kan jij meteen van profiteren. Daarnaast zijn onze processen duidelijk en staat er altijd een specialist voor je klaar om jou te adviseren. Ook nadat je je droomjob hebt gevonden houden we af en toe contact, zo kunnen we jou tijdens je hele carrière ondersteunen.

VISSER & VAN BAARS DETACHERING & DETAVAST

In de huidige BI- en Big Datamarkt zijn er zoveel opdrachten en banen dat het soms lastig is om de juiste te vinden. Aan de ene kant zou je misschien freelancer willen zijn, omdat je dan aan heel veel verschillende korte projecten kan werken en heel flexibel blijft. Aan de andere kant ben je misschien op zoek naar de zekerheid van een vaste baan. Als je een huis of gezin hebt, dan is een vast inkomen natuurlijk wel zo fijn.

Daarom is detachering voor jou als kandidaat een perfecte oplossing. Je komt in dienst van Visser & Van Baars en hebt dus de zekerheid van een vast salaris en een pensioenregeling. We gaan vervolgens op zoek naar opdrachtgevers met mooie projecten die aansluiten op jouw skills. We luisteren natuurlijk altijd naar jouw wensen en plaatsen je nooit zomaar ineens bij een opdrachtgever. 

Wil jij wel toewerken naar een vaste functie, maar eerst nog even de kat uit de boom kijken en jezelf ontwikkelen binnen jouw functie? Dan kan je via ons ook een detavast-functie krijgen. Hiermee kan je ruim de tijd nemen om jezelf binnen de organisatie te positioneren en weet je zeker dat deze carrière echt bij jou past. Ook kan je veelvuldig gebruik maken van onze trainings- en opleidingsfaciliteiten. ​

VISSER & VAN BAARS VOOR FREELANCERS

Voor jouw volgende freelanceopdracht of de volgende stap in je carrière, is Visser & Van Baars de geschikte partner. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk hebben we altijd een opdracht of functie die bij je past. Of je nu internationaler zoekt, flexibele uren wilt of juist dichterbij huis wilt werken, wij bieden jou een oplossing op maat.

Om de match niet alleen op technisch, maar ook op persoonlijk vlak te maken, willen we jou echt leren kennen. We zijn er dus niet alleen op het moment dat je op zoek bent, maar ook tijdens je hele carrière. We begrijpen dat een nieuwe uitdaging leuk is, maar binnen een club waar je je thuis voelt wordt de uitdaging nóg leuker. De gesprekken die we met jou voeren, voeren we ook met de verschillende opdrachtgevers. Door deze contacten goed te onderhouden kunnen we naadloos inschatten welk bedrijf en welke bedrijfscultuur het beste bij je past. Laat ons uitgestrekte netwerk jou vandaag nog verder helpen.

Onze consultants helpen je graag verder wanneer je als freelancer aan de slag wilt, maar ook als je een vaste baan zoekt. Zoek je misschien de flexibiliteit van werken op projectbasis, maar vind je de stap naar zelfstandige professional te groot? Wil je bovendien gevarieerde werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Dan is detachering voor jou ook nog een oplossing. Visser & Van Baars is altijd op zoek naar talentvolle IT specialisten, die voor verschillende opdrachtgevers aan de slag willen gaan. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

De freelance BI en Big Datamarkt draait om het leveren van snelheid en kwaliteit. Door onze focus weten we exact wat er gaande is binnen jouw specialisatie. Als freelancer ben je liever niet bezig met (koude) acquisitie, administratieve rompslomp en juridische risico’s. Jij wilt doen waar je goed in bent: het zo goed mogelijk vervullen van jouw opdracht.

WAT DOEN WIJ VOOR JOU ALS FREELANCER?

Netwerk: door onze aanpak steunen we op een sterk netwerk binnen de verschillende BI- en Big Data-specialisaties. Hierdoor weten we goed welke projecten aan belang (zullen) winnen en kunnen we jou hierover “met voorsprong op de markt” informeren. Hier kun jij als freelancer direct van profiteren.

Kennis binnen jouw vakgebied: omdat we veel aandacht besteden aan kennisvergaring over de markt, hebben we ook veel kennis te delen. Dit doen we door bijvoorbeeld evenementen en bijeenkomsten te organiseren, maar ook met blogs, nieuwsoverzichten en social media posts. Volg je Visser & Van Baars? Dan volg je de markt en al haar ontwikkelingen.

Ondersteuning bij het contract: het juridische gedeelte is vaak de minder leuke kant van freelancen. Gelukkig kunnen we je ook hierbij assisteren. Van modelovereenkomsten tot raamcontracten en beroepsaansprakelijkheid, wij hebben de expertise in huis om je te adviseren en te ondersteunen.

Maatwerk: door onze persoonlijke aanpak is elke plaatsing maatwerk. We werken in een klein, hecht team en kunnen daardoor snel schakelen en onze werkwijze op jou afstemmen. Jouw carrière is ons werk, we staan daarom graag voor je klaar.