W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtqvndavndgvndmxl0v4dhjhlujhbm5lci0xlxbhdhrlcm4uanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Over Ons

Visser & Van Baars introduceerde in 2011 recruitment 2.0. Een Nederlandse, nuchtere aanpak om een betere partner te worden voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Midden in de crisis groeide onze organisatie uit tot de grootste speler op de markt, het bewijs dat recruitment 2.0 werkt.

Visser & Van Baars richt zich op kwaliteit en combineert recruitment met betrokkenheid en kennisuitwisseling. Dit doen we door onze consultants te trainen en te testen op kennis van zowel BI- en Big Data-onderwerpen als recruitment. Daarnaast houden we als full stop staffing organisatie, een scherp oog op de markt. Visser & Van Baars richt zich enkel op de BI- en Big Data-markt. Door onze expertise kennen we deze markt als geen ander. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en delen deze vervolgens op een interactieve manier via onze blogs, onze nieuwsberichten en evenementen. Ook zijn we persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces. Om de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen, richt iedere consultant zich op één specialisatie binnen zijn eigen regio. Hierdoor groeit er een sterke band met bedrijven en kandidaten en hebben zij altijd een duidelijk beeld van de kansen, waar iedere betrokken partij direct van profiteert.

Van multinationals tot kmo’s en start-ups, we kennen ze allemaal. Een kandidaat komt niet op gesprek vooraleer we er een persoonlijk gesprek mee hebben gevoerd. Tijdens dit gesprek kijken we niet alleen naar de technische skills, maar letten we ook op persoonlijke wensen van de kandidaat. Of iemand eerder internationaal georiënteerd is of liever dicht bij huis werkt, met een persoonlijk gesprek stellen we een compleet behoefteprofiel op van de kandidaat. Zo maken we altijd de beste match. Ook de nazorg wordt door jouw persoonlijke consultant opgenomen. Zijn er problemen, of heb je vragen? We staan voor je klaar. Ook na het bemiddelingstraject kunnen beide partijen nog bij ons terecht voor advies, training en begeleiding. ​

​ONZE PROPOSITIE

Onze propositie is gericht op kwaliteit, wij combineren full stop staffing met betrokkenheid en kennisdeling. Dit doen we door onze consultants te trainen en testen op kennis over zowel BI en Big Data onderwerpen als recruitment. Daarnaast houden wij de markt goed in de gaten. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, deze delen wij op een interactieve manier via onze blogs, nieuwsberichten en evenementen. Ook zijn wij persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces, een kandidaat komt niet op gesprek voor wij een face-to-face gesprek met ze hebben gevoerd. Ook de nazorg wordt door jouw persoonlijke consultant opgepakt, zijn er problemen of heb je vragen? Dan kun je ook na het traject nog bij ons terecht. Wij zijn trots op onze propositie en zien dat het resultaat oplevert voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.

W1siziisijiwmtkvmdevmtevmtqvntuvmjevotqxl0fsdc1kyxjrlwjsdwutagv4ywdvbi0ylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgxmdawiyjdxq

Evenementen

Om jou tijdens je hele carrière te kunnen blijven adviseren, inspireren en ondersteunen, wisselen wij op dagelijks niveau kennis uit. Zo schrijven we blogs binnen jouw IT-niche en houden wij je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op social media. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten en andere evenementen. Hier kan je komen luisteren naar interessante sprekers en krijg je de kans om hen persoonlijk te ontmoeten en bijkomende vragen te stellen. Daarnaast kan je netwerken met andere specialisten en is het een mooie gelegenheid om te kijken waar je staat en of je toe bent aan vervolgstappen. Ook kan het handig zijn om up-to-date te blijven binnen jouw eigen specialisatie. ​

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy92axnzzxitbmwvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

Meet the team

Social