Visser & Van Baars voor opdrachtgevers

Het is voor bedrijven steeds moeilijker om de juiste IT-professionals te vinden. Aan cv’s geen gebrek, maar de juiste specialist vinden blijkt keer op keer een uitdaging. Dit is waar ons specialisme van pas komt. Visser & Van Baars is gespecialiseerd binnen de BI en Big Data markt, en bemiddelt mensen die specialistische kennis in huis hebben. Of je nu een specialist zoekt op het gebied van database, het ETL proces, datawarehouse beheerders of rapportage specialisten, wij hebben hem in ons netwerk zitten.

Afhankelijk van jouw vraag en locatie kom je in contact met een consultant die zich specifiek op jouw behoefte richt. Dankzij deze focus kunnen wij gericht op zoek gaan naar een kandidaat die aansluit bij het geschetste profiel én de bedrijfscultuur.

Onze deelmarkten:

Management

Management

Big Data

Big Data

Data Science

Data Science

Analyse

Analyse

Databases

Databases

ETL

ETL

Datawarehouse

Datawarehouse

Rapportage

Rapportage

Onze werkwijze

Als je als opdrachtgever met spoed op zoek bent naar een nieuw teamlid wil je dat er snel gehandeld wordt. Onze consultants halen daarom alles uit de kast om zo spoedig mogelijk resultaat te leveren. Omdat zij dagelijks werken aan hun netwerk is dit mogelijk. Door altijd in contact te staan met de markt zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden.

Op het moment dat je een positie bij ons uitzet gaan we direct aan de slag. Voor we kandidaten aan je voorstellen hebben we eerst een face-to-face meeting. Dit om te kijken of de match op papier ook een persoonlijke match is. Door deze meetings krijgen wij beter beeld van de kandidaat, zijn behoefteprofiel en of deze bij jouw organisatie past.

Wanneer er sprake is van een juiste match horen we graag hoe de samenwerking is verlopen. Hierdoor kunnen wij continue onze dienstverlening verbeteren.

Ons team staat voor jou klaar:

Vrijblijvend advies van een van onze consultants?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.