Ons netwerk helpt jou verder

Wanneer je toe bent aan een nieuwe freelance opdracht of een volgende stap in je carrière is Visser & Van Baars de geschikte partner voor jou. Door onze jarenlange ervaring en sterk netwerk hebben wij altijd een klus of functie die bij je past. Of je nu internationaler, flexibele uren of juist dichterbij huis wilt werken, wij kunnen het voor je waarmaken.

Wij willen jou beter leren kennen, zo kunnen we de match niet alleen op technisch maar ook op persoonlijk vlak maken. Wij begrijpen dat een nieuwe uitdaging leuk is, maar binnen een club waar je past wordt de uitdaging nóg leuker. Dit kunnen wij waarmaken door onze persoonlijke aanpak. De gesprekken die we met jou voeren, voeren we ook met de verschillende opdrachtgevers. Door deze contacten goed te onderhouden kunnen wij goed inschatten welk bedrijf en welke bedrijfscultuur het beste bij jou past. Laat ons netwerk jou vandaag nog verder helpen.

Onze consultants helpen je graag verder als je als freelancer aan de slag wil, maar ook als je een vaste baan zoekt. Of zoek je misschien de flexibiliteit van werken op projectbasis maar vind je de stap naar zzp te groot? Wil je bovendien gevarieerde werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Dan is detachering wellicht voor jou de oplossing. Visser & van Baars is altijd op zoek naar talentvolle it-specialisten die voor verschillende opdrachtgevers aan de slag willen gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze specialisaties:

Management

Management

Big Data

Big Data

Data Science

Data Science

Blockchain

Blockchain

Databases

Databases

ETL

ETL

Datawarehouse

Datawarehouse

Rapportage & Analyse

Rapportage & Analyse

Onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak hebben wij een sterk netwerk opgebouwd. Hierdoor weten wij precies wat er speelt bij opdrachtgevers en waar de kansen liggen. Daar pluk jij als kandidaat direct de vruchten van.

Voor wij op zoek gaan naar de juiste match, voeren wij een face-to-face gesprek met jou. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Op deze manier kunnen wij erachter komen wat jij zoekt en wat bij je past. Pas wanneer er een duidelijk behoefteprofiel is opgesteld gaan wij voor je aan de slag, we kunnen immers geen goede match maken zonder jou goed te kennen.

Wanneer er sprake is van een juiste match, horen wij graag hoe de samenwerking bevallen is. Wij passen continue onze dienstverlening aan op de feedback die wij ontvangen. Daarnaast mag iemand niet zomaar aan de slag als consultant bij Visser & Van Baars. Ze worden getraind en getest op verschillende BI en Big Data onderwerpen, pas wanneer zij het examen halen mogen ze beginnen met bemiddelen. Zo zijn zij in staat om je heel jouw carrière te ondersteunen.

Ons team staat voor jou klaar:

Vrijblijvend advies van een van onze consultants?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.