Het BI en Big Data Netwerk

Visser & Van Baars richt zich enkel op de BI en Big Data markt. Door onze focus kennen we deze markt als geen ander. Om de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen richt iedere consultant zich op één specialisatie binnen zijn eigen regio. Hierdoor is er een sterke band met bedrijven en kandidaten ontstaan. Van multinationals tot mkb-bedrijven en start-ups, ze zitten allemaal in ons netwerk.

Onze propositie

Onze propositie is gericht op kwaliteit, wij combineren recruitment met betrokkenheid en kennisdeling. Dit doen we door onze consultants te trainen en testen op kennis over zowel BI en Big Data onderwerpen als recruitment. Daarnaast houden wij de markt goed in de gaten. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, deze delen wij op een interactieve manier via onze blog, nieuwsberichten en evenementen. Ook zijn wij persoonlijk betrokken bij elke stap in het proces, een kandidaat komt niet op gesprek voor wij een face-to-face gesprek met ze hebben gevoerd. Ook de nazorg wordt door jouw persoonlijke consultant opgepakt, zijn er problemen of heb je vragen? Dan kun je ook na het traject nog bij ons terecht. Wij zijn trots op onze propositie en zien dat het resultaat oplevert voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.

Onze deelmarkten

Management

Management

Big Data

Big Data

Data Science

Data Science

Blockchain

Blockchain

Databases

Databases

ETL

ETL

Datawarehouse

Datawarehouse

Rapportage & Analyse

Rapportage & Analyse

Onze werkwijze

De markt is altijd in beweging. Onze consultants voeren dagelijks gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten, zo blijven ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Iedere consultant doet dit binnen zijn eigen regio en specialisme. Door deze focus hebben zij sterke relaties binnen hun netwerk en een duidelijk beeld van de kansen, hier kun jij direct van profiteren.

Voordat een kandidaat wordt voorgesteld aan een klant vindt er een persoonlijk face-to-face gesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt er niet alleen gekeken naar de technische skills maar ook naar de persoonlijke wensen van de kandidaat. Ben je internationaal georiënteerd of werk je liever dicht bij huis? Met een persoonlijk gesprek zorgen wij voor een compleet behoefteprofiel van de kandidaat, hiermee kunnen wij de beste match maken.

Wanneer er sprake is van een juiste match, horen wij graag hoe de samenwerking bevallen is. Wij passen continue onze dienstverlening aan op de feedback die wij ontvangen. Daarnaast mag iemand niet zomaar aan de slag als consultant bij Visser & Van Baars. Ze worden getraind en getest op verschillende BI en Big Data onderwerpen, pas wanneer de examens zijn gehaald mag een consultant beginnen met bemiddelen.

Hoe het allemaal begon:

Visser & Van Baars introduceerde in 2011 recruitment 2.0. Een Nederlandse, nuchtere aanpak om zo een betere partner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten te worden. Midden in de crisis groeiden ze uit tot de grootste speler op de markt, het bewijs dat recruitment 2.0 werkt.

Onze consultants staan voor je klaar:

Vrijblijvend advies van een van onze consultants?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen snel contact met je op